Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

cos sie pomysli ;) mysle ze nie bedzie wiekszego problemu

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam serdecznie:D
    mam prośbę:wczoraj zmarła moja mama i potrzebuję stosownej sukieneczki i kapelusika,nie wiem dokładnie jakiej,zdaję się na Ciebie...............

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam Ewuniu moje kondolencje ,trzymaj się jakoś

4. *ewa*

dzięki Boguniu:*

5. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Ewuniu coś ci zrobię oczywiście

6. *ewa*

dzięki:*

7. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dzień dobry. :) Aniu, chciałabym zamówić u Ciebie sygnaturkę z tym oto >obrazkiem<. Chciałabym żeby sygnaturka była prosta i dosyć minimalistyczna i oczywiście z napisem "Anja". Z góry dziękuję i życzę miłego dnia odwiedzającym i krawcowym. ;)

8. Aniu mam nadzieję że Twoja sygnaturka będzie stosowna na nasze forum i nie trzeba będzie prosić o jej zmianę :)

Chociaż przyznam szczerze że mi się ten pomył z taką fotką nie podoba ale to jest Twoja decyzja :)

9. ankagdw

nie boj nic Kleo ;) zrobie tak ,ze bedzie stosowna napewno:)wszystko ma zasloniete a nizej nic nie widac :) widuje bardziej niestosowne :p

10. Wiem ale przeraża mnie jej pozycja przy tym lustrze i ten wyraz twarzy, no ale wybór należy do Ani jak chce taką kieckę trudno jej wybór :)

11. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Zastanawiałam się właśnie czy ktoś się do obrazka nie doczepi, ale stwierdziłam, że wszystko co potrzeba jest zasłonięte, więc nie będzie problemu. ;)
    Przyznam szczerze, że ja też widywałam bardziej kontrowersyjne. Sądzę, że myślimy o tej samej bardziej niestosownej sygnaturze. :p
    Po raz pierwszy dostrzegałam, że tam jest lustro. xD A przecież na tapecie to kiedyś miałam. :p Ja w każdym bądź razie nie widzę tam nic niestosownego, a to, że poza jest kontrowersyjna, a strój awangardowy to już kwestia gustu. :)

12. No widzisz i nikt się nie doczepił :)

No to każdy wyraził swoje zdanie a teraz zobaczymy co krawcowa z tego uszyje :)

13. ankagdw

Ostatnie edytowanie: 7 kwietnia 2015
  14. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Mi się nie spieszy, więc to tak na spokojnie :)

ankagdw lubi to.
  15. -nefretete1-

-nefretete1- Chodząca legenda forum

ankagdw lubi to.
  16. *ewa*

Aniu wieeeeeeelkie dzięki:*:*:*
    jest akurat......................
    już się przebieram...........

17. ankagdw

prosze Ewciku -staralam sie zeby nie byla mega smutna ,nie wiem czy wyszlo ... jeszcze raz wyrazy wspolczucia i trzymaj sie kochana ,buziole zasylam od siebie i Bogusi :***

18. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Anka, powiem Ci, że jesteś mistrzynią w wyczuwaniu chwili, nastroju i potrzeb :)
    Jestem pod wrażeniem :)

ankagdw lubi to.
  19. *ewa*

Aniu jest akurat..........
    dzięki słonko:*

ankagdw lubi to.
  20. ankagdw

dziekuje Zetka za komplement...wolałabym coprawda wczuwac sie w weselsze nastroje ale coz:( takie zycie...
    prosze bardzo jak cos to wiesz gdzie pukac-nie tylko po sygnatury ;)