Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Daj Aniu moje imię Esterka

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 11 marca 2015
    malina080870 i Esterka23 lubią to.
  3. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

ankagdw lubi to.
  4. -nefretete1-

-nefretete1- Chodząca legenda forum

Hej dziewczynki :)Gdyby wam coś przy okazji wpadło w oko z moich klimatów(starożytność itp.) to poproszę z awkiem ,żebym komplecik miała. Mam co nosić .ale takie super sukienki szyjecie , że aż chce się więcej i więcej...:)

ankagdw lubi to.
  5. ankagdw

hej ;) pewnie ,ze cos sie uszyje ;) milo ,ze zajrzalas poszperam tu i tam i napewno cos sie znajdzie ciekawego :)

6. -nefretete1-

Dzięki ,ale tak wiesz naprawdę w wolnej chwili , bo Wielkanoc idzie i pewnie będzie dużo roboty.Dziewczynki będą chciały mieć sukienki w palemki , ale mi to nie bardzo pasuje , wole je pooglądać na kimś innym i podziwiać.Miłego weekendu życzę:)

gosiagosia60 i ankagdw lubią to.
  7. ankagdw

no jak widzisz roboty nie ma za wiele -ludzikow malo na forum ostatnimi czasy ;) z ta nefretete to nie tak latwo cos znalesc godnego uwagi:p

gosiagosia60 lubi to.
  8. -nefretete1-

Wiem kochana dlatego będę czekała nawet bardzo ,bardzo ... długo ale musi być w waszym wykonaniu ,innych opcji nie biorę pod uwagę:)

ankagdw lubi to.
  9. ankagdw

oj to mile bardzo :music: a musi byc nefretete czy moze byc jakas inna dama w tym klimacie?

10. -nefretete1-

pewnie ,że może być:)

ankagdw lubi to.
  11. ankagdw

ryba4862 lubi to.
  12. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Hej:)

Ja nieśmiało przychodzę z prośbą o jakiś komplecik wiosenny dla mnie. Coś z psem najlepiej, fajnie by było gdyby jakiś element błękitny się znalazł (napis lub coś innego). A i napis to samo Agata, bez numerków.

13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

oczywiście zrobimy nawet 2 ode mnie i od Ani tylko napisz jaki ma być piesek i rozmiar sukieneczki bo tą co masz teraz jest dość wąska

Ostatnie edytowanie: 13 marca 2015
  14. ankagdw

Witam :) a pies to husky ma byc czy obojetnie jaki? napis ruchomy czy statyczny? i tez wezsza niz standardowa?

15. -nefretete1-

pomarudzę trochę ,coś w bardziej żywych kolorach:)

16. ankagdw

no tak myslalam ale zaryzykowalam :p Bogusia robi w slonecznych kolorach to pewnie niedlugo wklei swoja prace ;) a ja pozniej cos jeszcze pomysle od siebie :)

17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam
    wieczorkiem będziesz miała moją propozycje

18. Agata00755

pies obojętnie jaki, napis ruchomy i standardowa :)

19. ankagdw

Agata00755 lubi to.
  20. Agata00755

Obie są super, dziękuje. Jeszcze jakbym mogła jakieś awatarki do tego prosić.