Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Cześć Aniu!

Przyszłam zamówić wiosenną sygnaturkę.
    Poproszę o zwierzaka z Farmeramy, obojętnie jaki. Może to być gif. W sygnie powinny być kwiaty, które ładnie by wyglądały, jakby były takie świecące (chyba, wybór należy do Ciebie. Na wszelki wypadek zrób bez i z) Mój login i tyle ;)
    Dodatkowo poproszę pasujący avatar ;)

PS: Zapraszam do mnie ;)

2. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

jejku ja nigdy was nie złapie cały czas nowe zamówienia

3. haft61

haft61 Fanatyk forum

wy na wiosne juz chcecie a do niej jeszcze daleko a ja na sylwestrowa czekam

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Monika twoja w 1 kolejnosci idzie , ale czekasz niedlugo od wczorajszego popoludnia przeciez...
    dzisiaj bedzie napewno ,jak bede miala chwile to przysiade ,bo chyba sie nie pali ;):p

5. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

ja czekam od 9 wczorajszego dnia

6. Wika7022

A ja czekam od 2 dni.

7. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ależ licytacja z czekaniem.. Ja czekam do Walentynek - chyba dopiero wtedy potrzebne mi będzie nowe ubranko :D
    Chociaż jak się kiecki przechodzą może jeszcze w zimie wpadnę..
    W każdym razie tez czekam - żeby nie było :D
    Cudownym krawcowym, a zwłaszcza Ani, życzę cierpliwości w tym salonie mody sygnaturkowej :p

ankagdw lubi to.
  8. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja nic nie mowie tylko żartuje kochanie ja poczekam mnie sie nie spieszy

9. ankagdw

no jezeli moge sie wypowiedziec w temacie to powiem tak: letnie ubranka mam wrazenie ze moga poczekac bo jest grudzien czyz nie?zrobie oczywiscie ale 1 dzien czekania to chyba nie tak wiele? nie czekacie przeciez tydzien...
    Dyniowy Farmer- zrobie ci te kotki i pieski po zamowieniu sylwestrowym Haft61 - ktore juz koncze obrabiac.
    Wika dostalas ostatnio 2 kiecki wiec nic cie nie zbawi jak poczekasz w kolejce na wiosenna kreacje bo przeciez sylwestrowa bedziesz nosic pewnie conajmniej do 1-2 stycznia -dzisiaj mamy 30 grudzien ...
    no litosci....to nie jest 5 minut zrobienie sygnatury...trzeba materialu poszukac dobrego ,bo oczywiscie nikt nie przyniesie,wpasc na pomysl jakis,a z tym roznie bywa,i obrobic w programie a to tez nie minuta osiem...robie sama ,niekiedy Bogusia pomoze ale litosci ludzie real jest ,chlop i dwojka malych dzieci w domu...nosz kurka nie piekarnia..nie zwlekam niewiadomo ile ..zazwyczaj robie na biezaco gora 1 dzien sie czeka wiec chyba nie tak duzo..
    Jakos Mili i Radanku robia w wolnej chwili i po pare dni to trwa i nikt nie ma pretensji do nich a tu jakis kosmos po 1 dniu .
    ide szyc ..i cisza mi tu :p

Monia witaj kochana -nie przywitalam sie bo wpadlam w slowotok hihihi ;) wpadaj wpadaj -zapraszam :)

Dla Haft61 taka wyszla:
    http://vpx.pl/i/2014/12/30/haft61.gif

moze tym razem bedzie ok

reszta wieczorem bedzie..

Ostatnie edytowanie: 30 grudnia 2014
  10. haft61

haft61 Fanatyk forum

Anusia piekne dzieki za sukienusie jest boska
    ty to masz talent w rekach
    moze za jakis czas i ja sie tego naucze , ale teraz musze prosić zawsze o pomoc

tylko poprosze link do awka

11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

ryba4862 i gosiagosia60 lubią to.
  12. ankagdw

ja tez przynioslam dyniowemu farmerowi ubranie..
    zrobilam dwa ale jednego otworzyc nie moge bo cos mi sie w kompie skopalo jak odzyskam to wrzuce jak nie to trudno:(
    http://vpx.pl/i/2014/12/30/dyniowy2.png
    http://vpx.pl/i/2014/12/30/dyniowyfwiosna1.png

Dyniowy i nie czekasz od wczoraj od 9 rano bo wczoraj pytales o gifa to dostales odpowiedz ze nie zrobie bo nie umiem ,zamowiles z psem i kotem sygnature dzisiaj o 9 a o 12 juz sie niecierpliwiles
    odzyskalam druga sygnatute:
    http://vpx.pl/i/2014/12/30/dyniowyf8eec6.png

do avka niepotrzebny jest link ,bo sie zapisuje prosto z kompa,zapisz obrazek w komputerze i przy zmianie avka wybierz go i tyle

Ostatnie edytowanie: 30 grudnia 2014
  13. haft61

haft61 Fanatyk forum

Dzieki kochanie udalo sie zapomniałam o tym ze tak mozna
    myślałam ze tak jak sygnaturkę

ankagdw lubi to.
  14. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

witajcie, ja tu pierwszy raz, piękne macie sygnaturki :) można zamówić jedną?

15. ankagdw

mozna podaj temat,lub podrzuc fotke to zrobimy :)

16. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

jeśli chodzi o temat to coś w temacie anioła o potrójnych parach skrzydeł, z dopiskiem "aniaserafin" taki nick mam na farmie i nie mogą mnie znaleźć, co do zdjęć to nie mam a nawet jakbym miała to i tak nie umiem jej "podrzucić" :sleepy:

ankagdw lubi to.
  17. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Witam!
    Przybiegłam pokazać się w kreacji, podziękować za tak piękne zakończenie roku. Dla Was, oraz wszystkich odwiedzających:
    Szczęśliwego Nowego Roku 2015 :)
    Do zobaczenia ;)

ankagdw lubi to.
  18. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

19. ankagdw

o_Onie ma za co ..:oops:

20. Wika7022

Kto następny w kolejce? o_O