sygnaturka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gocha0201, 30 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś stronę do sygnaturki, bo te z których korzystam mają jakieś limity i co chwilkę mi sygnaturka znika?

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na vpx spróbuj,ja tam bez rejestracji wszystko wrzucam i nic mi "nie ucieka" :)

3. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję graczom za pomoc, czy udało się umieścić tam plik graficzny? :)

5. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

6. eewunia67

Jak chcesz wstawić np... tę sygnę [​IMG] ,to kliknij na nią prawym przyciskiem myszy i wybierz ' kopiuj adres obrazka",następnie najedź na górze forum na swój nick,rozwinie się menu,wybierz "Sygnatura" ,w otwartym okienku kliknij na ten znaczek [​IMG] i wklej skopiowany wcześniej adres sygny,zatwierdź ,nie musisz wysyłać jej na hosting;)

Ostatnie edytowanie: 30 października 2014
  7. Ewuniu dziękuję za pomoc :)

8. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Dziękuję wszystkim za pomoc. Jak widać strona http://wrzucaj.net/ działa. Dziękuję ewuniu za sygnaturkę ale "mój" obrazek bardziej mi pasuje do avka. Jak będę zmieniać barwy to do tej od Ciecie wrócę.

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Czy masz jeszcze jakieś pytanka? :)

10. eewunia67

gocha0201 ta sygna nie jest ode mnie,wykonała ją ankagdw ,a ja poszłam Twoimi śladami i znalazłam ją w Sygnaturkowni ;)
    No ale cieszę się,że udało Ci się wstawić sygnę ;)

11. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

A to przepraszam, brak pamięci do imion.
    Więcej pytań brak proszę o zamknięcie.

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję bardzo i w takim razie zakładam kłódeczkę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.