Sygnatura

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Azile, 13 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Azile

Azile Komandor forum

Mam takie pytanie odnośnie tego punktu regulaminu:
    "2.1. Nick, sygnatura, awatar

Nick, awatar, sygnatura i podpis nie mogą naruszać punktu 1.2. Regulaminu.

Nick, którym się posługujesz, to Twoja wizytówka. Nick nie może być wulgarny (w tym zawierający słowa z języków obcych, których brzmienie w języku polskim kojarzone jest z wyrażeniami wulgarnymi) ani obraźliwy.

Awatar może mieć maksymalne wymiary 200 x 200 pikseli, a jego rozmiar nie może przekraczać 39 kb. Nie może on zawierać treści zawartych w punkcie 1.2. Regulaminu.

Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

Język podpisu jest dowolny (pod warunkiem zamieszczenia polskiego tłumaczenia).

*Sygnatury i podpisy ekipy mają prawo być większe."

Zauważyłam że awatar nie może przekraczać określonej ciężkości, czy jest także ograniczenie na sygnaturę? Wydaje mi się że kiedyś było dlatego się dopytuję...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Twój wątek przeniosłam do właściwego działu.

A jeśli chodzi o wagę sygnatury to w regulaminie nie jest konkretnie określona i ja się na tym akurat nie znam, ale myślę, że jeśli sygnatura będzie miała regulaminowe wymiary czyli 500 na 200 pikseli to i jej waga będzie odpowiednia.
    Ale im lżejsza sygnatura, tym lepiej :)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 13 grudnia 2016
  3. Azile

Azile Komandor forum

Już nie mam więcej pytań, dziękuję ślicznie za odpowiedź :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.