Sygnatura

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Alicjanastka, 11 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. Gdzie znajdę informację jak się wkleja sygnaturkę, jeżeli jest już uszyta i leży w szafie ?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Proszę bardzo poradnik: KLIK.
    Daj znać, czy w temacie po zapoznaniu się z poradnikiem jest jasne ;)
    Pozdrawiam :)

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Dziękuję za pomoc. Dla mnie to trochę za trudne. Koleżanka szyła mi kiecki i chyba ich nie ma w mojej szafie, tak wnioskuję z tego co poczytałam, albo musi mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć :cry:. Najlepiej zobaczyć bym musiała praktycznie jak to się robi. Koleżanka też sama mi zakładała kieckę, dlatego jeszcze nic nie umiem. Można temat zamknąć, nie będę zabierać i tak cennego czasu. Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego wieczoru.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Musisz wejść w swój profil (w tym wypadku to user: TEST, u Ciebie będzie Alicjanastka) , następnie na opcję sygnatura, a wygląda to tak:

Następnie jak masz już gotowy link z sygnaturką, klikasz na tą opcję: [​IMG]

Jest ona tutaj:
    czyli między opcja z buźką (emotkami),a opcją do wstawiania filmików.

A na koniec możesz sobie obrazek wypośrodkować i na koniec zapisać.

To na prawdę nic trudnego ;)

Życzę powodzenia i czekam na efekty.

Pozdrawiam i na życzenie zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.