sygnatura

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika westa17, 14 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. westa17

westa17 Czeladnik forum

witam, czy mógłby mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić jak mogę sobie wkleić sygnaturkę

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

Zapoznaj się proszę z tym tematem : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. westa17

westa17 Czeladnik forum

na razie dziękuję, mam nadzieję, że nie jestem aż tak tępa i dam sobie radę, pozdrawiam

4. SMOD_Atena

Na pewno sobie poradzisz. Niemniej jednak zostawię temat jeszcze otwarty gdybyś miała w trakcie wstawiania jakieś pytanie. Przeniosę tylko ten temat do właściwego działu. W tym dziale jest również wątek do ćwiczeń : >>>klik<<<. Tutaj możesz do woli próbować wstawiać grafiki, edytować posty, cytować,usuwać, itd...

5. westa17

westa17 Czeladnik forum

zapoznałam się z zasadami wklejania sygnatury i myślę, że sobie poradzę, teraz muszę tylko ładnie poprosić jakąś pracownię o stworzenie czegoś ciekawego, dziękuję za pomoc

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.