Sygnatura

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Annanasek, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Annanasek

Annanasek Książę forum

Witam,
    Pytanie pewnie idiotyczne, ale skoro nie wiem, to muszę je zadać. Mam nadzieję, że w dobrym dziale, lecz jeśli nie to z góry przepraszam:)
    Pytanie dotyczy sygnatury. Jak ją dodać? Po kliknięciu "wstaw" należy wpisać adres URL, a ja chcę wstawić z pulpitu na komputerze:oops:
    Pozdrawiam!

P.S.- Proszę się nie śmiać:p

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety dział niewłaściwy, dlatego też Twój temat przenoszę we właściwe miejsce i również pozdrawiam..

Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>Sygnatura

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Aby ustawić sygnaturę, musisz wejść w jej "edytor". trochę wyżej musisz dostrzec swój login pogrubioną czcionką, nasuwasz kursor na to i wybierasz opcję "Sygnatura". ;)
    A co do obrazka z pulpitu, to musisz go zalinkować na jakiejś stronie, np. www.tinypic.pl. Albo jeżeli go pobrałeś/aś z Internetu, odnajdź go, naciśnij prawym przyciskiem myszy, wybierz "Pokaż obrazek" i w takim długim białym pasku pokaże się link. Skopiuj go, odnajdź obrazek zdjęcia w edytorze sygnatury, kliknij go i w wyznaczonym miejscu wklej go. Kliknij OK i obrazek powinien się wyświetlać. :)

4. Annanasek

Annanasek Książę forum

Nie mam więcej pytań;)

Wika7022 dziękuję serdecznie za instrukcję!!:inlove:

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.