swieto kasztana =porazka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika BartekP2007, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BartekP2007

BartekP2007 Forumowy żółtodziób

Witam, bardzo podobał mi sie kasztanowy event, policzyłam że 4 etapy spokojnie przejdę. Zainwestowałam zwierzęta hodowlane na 840 000 punktów, 12 godz do końca spoko jest super pasza hoduje 10 sztuk, po ponad tysiąc punktów .Co się okazuje rano ani zwierząt , ani , paszy , ani czasu aby od nowa hodować , zresztą 40 sztuk super paszy poszło ??? Pisze do ekipy technicznej , dostaję odpowiedz dziękujemy za korzystanie z naszych gier.Śmiechu warte bo ewidentnie , to jakiś błąd gry , nawet jak tych zwierząt nie wyhodowało to czemu zjadło pasze? zaczynam myśleć ze wasza gra to strata czasu , bo to już drugi poważny błąd w przypadku fajnego eventu, nie wprowadzajcie nowości, jeżeli nie dla wszystkich są uczciwe zasady :(((((((((((((((((((((((((((((((

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Twój temat przeniosłam w odpowiedniejsze miejsce,jakim jest dział Pytań Technicznych.

A co do Twoich problemów,to jesteś jedynym Graczem,który zgłasza coś takiego,nikt z Graczy nie miał podobnych problemów,więc o błędach w grze nie może być mowy.
    Jeśli napisałeś zgłoszenie do PT,to kontynuuj proszę korespondencję,to jedyna droga do wyjaśnienia sytuacji zaistniałej na Twojej farmie.

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Gracz skierowany do Pomocy Technicznej, więc tutaj zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.