Swiecące ciasteczka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Monika_h_86r, 31 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Monika_h_86r

Monika_h_86r Okazjonalny autor

Witam skąd mam wziąć świecące ciasteczka aby otrzymać dzisiejszą nagrodę z kalendarza.

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

wchodzisz w kalendarz i naciskasz na ciastko z dnia dzisiejszego i prezent się dopisuje do twojego konta :). Jeśli odebrałaś do tej pory wszystkie prezenty, to masz jeszcze 2 dodatkowe do odebrania ( te dwie paczki które wyświetlają się tuż za ostatnim ciastkiem) :).

3. piechanna

piechanna Analityk forum

Na głównej łące klikasz na czerwone choinki z paczuszką w prawym górnym rogu.
    Wtedy otworzy się plansza z kalendarzem świątecznym i klikasz na ciasteczko
    z cyferką 31.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Dodam jeszcze poradnik na temat kalendarza : >>>klik<<<.

Monika_h_86r, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Monika_h_86r

Monika_h_86r Okazjonalny autor

Oczywiście dziś dostałam banany i nie było problemu ,ale następnych prezentuw nie mogę otworzyć.Czy muszę mieć otwarte wszystkie ciasteczka aby odebrać dwa ostatnie.

6. piechanna

piechanna Analityk forum

Tak, aby odebrać dodatkową nagrodę muszą być otwarte wszystkie w tym rzędzie.
    A aby otrzymać tą ostatnią paczuszkę na samym dole trzeba mieć odkryte
    wszystkie ciasteczka. Możesz to zrobić jeszcze do północy, ale już za floreny.

7. SMOD_Atena

8. SMOD_Atena

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.