Survivor: Maldives- Brawn vs Brain vs Beauty

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika kamel98, 7 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pietruchin48

pietruchin48 Chodząca legenda forum

Wczoraj pierwszy raz wszedlem na forum wiec nawet żółtodziób to brzmi dumnie ! A tu już jakieś sympatyczne zaproszenie . Dziękuję . Nie mam pojęcia o co chodzi ale w każdej grze potrzebni są ci służący jako mięso armatnie . Korci mnie by spróbować więc proszę o zapisanie i pozdrawiam wszystkich .

2. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

służący xD po co tak brzydko : D, ładniej brzmi "wdzięczni ochotnicy" xD.
    Jak nie masz pojęcia to wysylaj tutaj pytanai(tutaj,a lbo prywatnei w grze), postaram sie rozwiac wszelkie wątpliwosci, ale dopiero jutro, bo dzisiaj juz musze leciec spac:)
    Dobranoc wszystkim :)

3. poszukiwaczprzygody

poszukiwaczprzygody Czeladnik forum

a kiedy to sie wszystko zaczyna

4. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobre pytanie ;)
    no i w jakich godz. planowane sa zadania- ocenie wtedy czy bede miala czas na zabawe (szkoda by bylo zapisac sie i nie pojawiac na zadaniach) ;)

5. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Co prawda ja nie prowadzący ale podejrzewam że jak się zapisze odpowiednia ilość osób to wystartuje. A jeśli chodzi o zadania to Kamil pisał że to się będzie uzgadniać ze wszystkimi bo wiadomo że każdy ma prywatne życie:) A zadania nie będę się odbywać z dnia na dzień.

6. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Zacznie się pewnie jak uzbieramy komplet uczestników, więc jeśli chcemy zacząć szybko to proponuję rozsyłać zaproszenia do survivora swoim znajomym, a kto wie - może się zapiszą :)

Z tego co pamiętam, to w poprzednich survivorach jak był uzbierany komplet wspólnie ustanawialiśmy godzinę zadań, biorąc pod uwagę wszystkich. Najczęściej zadania było około 18 i 19.

dantic3 lubi to.
  7. Katana

Katana Stały bywalec

super , że się zdecydowałeś. :D Nowicjusze bardzo wyskokie miejsca zajmują, zobaczysz że sobie poradzisz:)

dantic3 lubi to.
  8. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Tak jak już napisali Karpik i Matiz. Zabawa zacznie się, kiedy uda nam się uzbierać komplet uczestników :). A godziny będą zależne od uczestników. Może to 19, może 20, moze 21, a mogą to być też jakieś wcześniejsze godziny. Jak Wam będzie pasować :)
    zapisuj się Kornik, taki skład może sie nie powtórzyć:p

dantic3 lubi to.
  9. haft61

haft61 Fanatyk forum

na razie jeszcze sie zastanawiam
    mozesz mi uszczknąć rąbka tajemnicy co to za trzy ostatnie miejsca dla kogo sa zarezerwowane

10. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Ale nas trzymasz w niepewnosci : D

A co do "tajemnicy" totrzy ostatnie miejsce zostały oznakowane, ponieważ jeszcze nie jestem pewien do końca, czy uda mi się zebrać 18 uczestników.
    To jest oznaczenie dla mnie, że liczba 15 jest takim "przemyślanym planem awaryjnym" :Di że jeśli się nie uda uzbierać 18 przez kilka następnych dni to bedziemy mogli spokojnie zacząc z 15 :)

11. kornik1

kornik1 Cesarz forum

Nie kuś szatanie, a kysz!.;)

kybek93 i waderówek lubią to.
  12. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

hahah, będę, bo jest czym : D

13. matiz321

matiz321 Hrabia forum

To i ja się włączę do kuszenia :D
    Zapisz się Korniku, tu zabawy jest bez liku :)

14. zielonookismok

zielonookismok Forumowy żółtodziób

zgłaszam się :)

Rashimka lubi to.
  15. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Smo : D
    Już cięzapisuje, tym razem uda Ci się zagrać : D

16. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Wadereczko kochana będę ci kibicowała i kciuki mocno trzymała:)

kornik1, waderówek oraz dantic3 lubią to.
  17. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

cóż, ewentualnie mogę zapisy wziąć pod uwagę :) Taką ładną sówkę dostałam :p
    Tylko nie wiem, czy będę dyspozycyjna

kybek93 lubi to.
  18. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

oh Magiczna...nie daj się prosić:p

19. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no cóż, czasem można by poprosić :p

Nie wiem o co chodzi, choć zawsze podglądałam Wasze zabawy na starym forum. Ale skoro dałam sobie radę w 'Wyprawie po smocze jajo" i doszłam z moją super grupą do finału, to może i tu dam radę :D
    Oczywiście nie obiecuję że zawsze będę w wyznaczonych godzinach... lub że nagle nie zabraknie mi prądu :D:D:D
    No i nadal nie wiem o co chodzi, więc bierzcie pod uwagę, że jestem surwiwalowym żółtodziobem.

A więc się napisałam - zgłaszam się :D Jesteście na mnie skazani :D Tylko proszę dać znać co jak, gdzie i o której

kybek93 lubi to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

zapisuję się :p Ale nie wiem czy będę brału dział :D Głownie dlatego bo teraz a geografii mamy całą Polskę pod każdym względem ,na fizyce będą bardzo trudne wzory magnesy i w ogóle ;) A na biologii mamy genetykę, a na chemii - alkohole z których mieliśmy zrobić pracę :p Aha ! I jeszcze na polskim ,,Małego Księcia'' , na matmie rozwiązywanie trójkątów, na EDB ostatnio były bardzo ciężkie rzeczy, na historii była Wiosna Ludów, na Wos'ie będą Mass Media, na angielskim rozdział dotyczący szkoły z repetytorium, na rosyjskim oglądamy bardzo trudny film komediowy (by nie mieć lekcji na poważnie :D) , na informatyce excela, próby poloneza w czwartki na dwóch pierwszych lekcjach, spotkanie z policjantem w czwartek na 4. lekcji, pojutrze sprawdzian z geografii ze zlodowaceń itp. itd. a nic z tego nie rozumiem, do tego w czwartki lekcje do 16.00 (koło egzaminacyjne z angielskiego) a w piątki - nieraz do 18.00 i do tego recenzja filmu ,,Kod da Vinci'' (własna!ale nie pamiętam jak się ją pisało) :( No, to na tyle, cześć ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.