Survivor 21: Egypt

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika kamel98, 26 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Patryk192000

Patryk192000 Okazjonalny autor

post dla potrzeb organizatora xD

2. Crystal00

Crystal00 Forumowy żółtodziób

Plotki u Survivorze na Farmeramie są prawdziwe. Wszędzie tylko układy.

3. Patryk192000

Rządzą mafie służby i loże xD

Tołdi lubi to.
  4. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Przemieszanie!

Chepri: Amy, Stachu, Patryk, Irma, Fifi, Lustigio, Maxi
    Naunet: Fantagiro, Brandy, Mantrid, Jade, Justyna, Channel, Pablo

Następne zadanie będzie INDYWIDUALNE.
    Czeka nasz ostatnia podwójna rada w edycji.

Nietykalność wygra po jednej osobie z każdego plemienia.
    Szczegóły dotyczące zadania pojawią się jutro o 20:00.

Będzie to zadanie, w którym wykorzystacie trochę swojego wolnego czas.
    Jutro dostaniecie link do czegoś co będziecie ćwiczyć. Osoby, które do niedzieli, do 22:00 uzyskają najlepszy wynik wygrają immunitety.

Rady plemion odbędą się w poniedziałek i we wtorek.

Tołdi i Anja8787 lubią to.
  5. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Obserwuję Was bacznym okiem. :p Faworytów jeszcze nie mam, ale niektórzy z Was mnie intrygują swoją osobowością, określiłabym takich mianem "człowiek zagadka". xD
    A tak naprawdę to przyszłam podbić wątek. :p

6. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Immunitet wygrywają:

Jade i Channel

oraz

Stachu i Patryk

Anja8787 lubi to.
  7. SosMenJade

SosMenJade Mieszkaniec forum

Elo, sprawdzaj mnie człeniu, ten koleś myślał, że skazany na bluesa to film o więzieniu : D

patrycja9922 lubi to.
  8. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Rada Plemienia Naunet
    Dzień 15

Kamel: Witam wszystkich na radzie plemienia! Pierwszy raz takiej mało licznej, aż mi trochę smutno. Chyba nie będziecie musieli dziśgłosować, bo mnie Yott obraża, wiec mu zrobię medicala.

Jade: CZEMU CIAGLE PISZE ZADZOWNIC ZAMIAST ZADZWONIC xD

Kamel: to przez Karpie i Komary tygrysie.

Kamel: Jest większość, można zaczynać.

Kamel: Fantagiro! Przejdźmy do BLIŻSZEJ polityki. Jak zareagowałaś na wieść o przemieszaniu? Radość, smutek, żal, wściekłośc, wieloryby?

Fantagiro: Spodziewałam się trochę tego. Myślę, że gra bez przemieszania stałaby się nudniejsza. Trochę mnie to ucieszyło.

Kamel: Channel, gdy Fanta pisze swoją odpowiedź..gratulacja immunitetu! W skali od 1 do bardzo bardzo jak bardzo teraz nienawidzisz Afryki?

Channel: Bardzo bardzo po którymś razie wszystko zaczęło mi się mieszać

Kamel: Jade- po przemieszaniu Crystal, powiedział,że jestes ZNOWU w plemieniu z Pablo. Mamy się w tym doszukiwać złośliwości, czy tak to mu się wymsknęło i nie chciał w ogóle ci zaszkodzic?

Jade: Przecież ja nawet nie ukrywam tego że mam z nim sojusz xD Ale zawsze coś sie kiedyś kończy <sorry pabolo>

Kamel: Brandy, Fantę ucieszył sam fakt przemieszania, a czy ciebie ucieszył jego rezultat? Może wolałabyś być w przeciwnym plemieniu?

Brandy: Gdzie bym nie trafiła, musiałabym się jakoś odnaleźć, ale nie ukrywam, że cieszę się z tego gdzie jestem

Mantrid: Ja się nie cieszę

Kamel: Czemu się nie cieszysz?

Mantrid: Bo tak.

Kamel: Rozwiń to, o ci wyzeruje konfy.

Mantrid: Ale tak serio to mogę napisać tylko tyle, że to plemię jest nudne

Kamel: Justyna- po raz kolejny w drużynie otaczają cię osoby z BigBrothera. Czy to oznacza, że uczestnicy Egiptu niepowiązani z BB nie mają żadnych szans?

Justyna: to nie prawda że nie mają szans .oczywiście że mają . a że akurat jestem w plemieniu z nimi to już nie moja wina ale bardzo się z tego cieszę

Kamel: Fanta- jako jedyna nie brałaś udziału w BB3, czy to znaczy, że jesteś dziś zagrożona?

Fantagiro: W sumie jakoś tego zagrożenia nie odczułam w wyraźny sposób. Myślę, że nie będzie to miało żadnego wpływu na wyniki dzisiejszej Rady.

Kamel: W sumie to ostatnie pytanie : c, nudno jest, więc to znak, ze trzeba kogoś skrócić o głowę i wysłać do piachu. Głosowanie do 22:10.

patrycja9922 i Anja8787 lubią to.
  9. SosMenJade

Nagroda dla najgłupszego człowieka na świecie trafia do....

10. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Rada plemienia Naunet
    Dzień 15

Nikt nie zdecydował się użyć HII.

PIERWSZY GŁOS

DRUGI GŁOS

TRZECI GŁOS

CZWARTY GŁOS

PIĄTY GŁOS

SZÓSTY GŁOS

OSTATNI GŁOS

Siódmą osobą wyeliminowaną z Survivor Egipt zgodnie z zasadą:
    "Brak oddania głosu na radzie jest równoznaczny z automatyczną eliminacją. Zasada ta ma na celu usunięcie z gry duchów."

jest:

Pablo- przemówiłeś za swoje plemię.
    Czas na Ciebie.

patrycja9922 i Anja8787 lubią to.
  11. SosMenJade

Blinside!

patrycja9922 lubi to.
  12. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Rada Plemienia Chepri
    Dzień 16

Kamel: Witam was na radzie plemienia! Po raz drugi tak mało licznej. Siedem osób, co to jest w ogóle, a za niedługo bedzie was jeszcze mniej!

Kamel: Tak jak w przypadku Naunet- każdy dostanie po jednym pytaniu i szybko przejdziemy do głosowania.

Kamel: Stachu- pierwsze pytanie należy do ciebie. Domyślasz się dlaczego Crystal powiedział, że jesteś Satis?Chciał ci zaszkodzic? Czy może naprawdę skrywasz sekret i masz....ogon! (nawiązaniedo syrenki z S19, którą była Satis).

Stachu: Jak już pisałem - nie skrywam żadnego sekretu, a jak widać ludzie stąd są bardzo podejrzliwi i nadal drążą temat. Nie wiem czy chciał mi zaszkodzić, ponieważ na niego głosowałem, czy po prostu nudziło mu się i wymyślał głupoty. Nie mniej jednak takie pogłoski na pewno mi nie pomagają, więc chciałbym żeby to się skończyło, ale chcieć, a móc...

Lustigio: Ja tam Henka lubiłem xD

Patryk: ja też

Kamel: To jak zareagowaliście na wieść,że henek to...DZIEWCZYNA!?

Lustigio: Dla mnie to było wielkie WTF

Patryk: ja sie dowiedziałem wczoraj xDDDDDDD

Kamel: Patryk! Dowiedziałeś się może wczoraj, ale granie w jajka poszło ci lepiej niż wykrywanie ogonów! Dzięki immunitetowi poprawiłeś swój życiowy rekord. Co teraz zamierzasz zrobić...celujesz w miejsce jednocyfrowe?

Patryk: Oczywiście, będę się starać dojść jak najdalej

Kamel: Maxi- jak bardzo na twoję grę wpływa Kapelusznik?

Maxi: Kapelusznik jest moim natchnieniem oraz prawie alter ego mojej istoty,gdyby nie on,nie byloby mnie tutaj (...wzruszenie...) dziekuje,szalony

Kamel: Lustigio- od samego początku osoby odpadające z gry twierdzą, że istnieje w sezonie sojusz osób z BB, co poniekąd potwierdza fakt, że z bigbrotherowców odpadł tylko Pablo i to na własne życzenie. Czyli coś jest na rzeczy czy to tylko zbieg okoliczności?

Lustigio: No gdyby większość która odpadła to nie były trolle ( elwira, django ) to układ elminacji mógł by być zupełnie inny

Kamel: Amy- jeśli faktycznie by taki sojusz istniał to teraz jest możliwość jego osłabienia. Ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, czy ty dopuszczasz do siebie myśl takiego sojuszu?

Amy: Być może taki sojusz istnieje, ale jesli istnieje to przecież nie będą mogli grać ze sobą w nieskończoność także myślę, że po połączeniu może zacząć się robić ciekawie

Kamel: Irma- nowi gracze, trolle, czy nie trolle..ale poodpadali. Co to dla ciebie znaczy? Chciałabyś jakośpobudzić wyjadaczy do dokonywania większych ruchów? Do..ostrej gry?

Irma: Znaczy dla mnie, że ludzie po prostu boją się pomyśleć i stawiają na łatwy cel, który w rzeczywistości jest błędem. Chciałabym, aby było inaczej, by gra była inna, gdyż są wśród nas ludzie, jacy chcą grać, a nie bierze się ich pod uwagę.

Kamel: Fifi- czujesz podobnie jak Irma, że może nie jesteś do końca brany pod uwagę? Czy to tylko jakis bzdurny stereotyp?

Fifi: Każdy gra jak chce, no pójdą sobie ludzie z BB do f6 czy tam f7 i co wtedy, któreś odpadnie a ja się będe z tych osób wtedy smiał jesli rzeczywiście tak będzie. Ja jestem przygotowany do ostrej gry i mam na taką nadzieję

Kamel: Lustigio- kończysz dziś! 5/6 wskazówek do HII zostało rozdanych, została jedna a po niej Piramida ma odkryć jeszcze większy sekret. Domyślasz się co może nim być?

Lustigio: Podwójny głos, anulacja głosu, specjalne HII, coś z tych rzeczy

Kamel: Czas głosować! Gorąca linia głosowa zamyka się o 21:30.

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2016
    Anja8787 lubi to.
  13. Patryk192000

czekamy na wyniki : D

14. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Rada Plemienia Chepri
    Dzień 16

PIERWSZY GŁOS

DRUGI GŁOS

TRZECI GŁOS

1 głos Irma, 1 głos Amy, 1 głos Maxi

CZWARTY GŁOS

PIATY GŁOS

SZÓSTY GŁOS

Ósmą osobą wyeliminowaną z Survivor Egypt jest:

Maxi- twoje plemię przemówiło.
    Czas na Ciebie.

Anja8787 lubi to.
  15. Crystal00

Crystal00 Forumowy żółtodziób

NO W KOŃCU

16. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Zadanie 7: Piktogramy

Dzisiejszym zadaniem będą dobrze wszystkim znane Memory.
    Przed Wami 25 tabliczek, na każdej z nich znajduje się symbol związany z Egiptem.
    Waszym zadaniem jest znaleźć jego dopasowanie. Para dla danego symbolu TO NIE identyczny symbol, tylko coś co się z nim kojarzy (ale uważajcie, niektóre rzeczy mogą być
    wieloznaczne!). Plemiona naprzemiennie będą odkrywać po dwie tabliczki.
    Odkrycie pary- 1 pkt. Pierwsza drużyna z pięcioma punktami wygra:

Przegrani rada plemienia, ktoś zostanie wyeliminowany.​

Anja8787 lubi to.
  17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

To ja podbijam post, bo tak. xD Powodzenia! ;)

18. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Immunitet zdobywa plemię Chepri!

Gratulacje!

Rada Plemienia Naunet
    Dzień 18

Kamel: Witam was pomarańczowi! Tak blisko połączonka.Zróbmy to szybko bo jestem padnięty.

Kamel: Channel- gdyby twoje plemię posłuchało się Ciebie w pewnym momencie w parze z plagami na zadaniu to cała konkurencja mogła się zakończyć zupełnie inaczej. Jaka była twoja reakcja wtedy kiedy okazało się, że plaga i siedem to faktycznie była para?

Channel: no cóż, dziwnie się poczułam, bo w końcu miałam rację, a nikt mnie nie chciał słuchać.

Kamel: Mantrid- nagrody za dzienniki tuż tuż, a cóż nimi może być? Jak przewidujesz; ich pożyteczność będzie większa od wskazówek z piramidy?

Mantrid: Nagrody za dziennik pewnie będą tak denne jak u Satis w Hogwarcie, ale pozyteczność może być większa

Kamel: Jade- no i właśnie..piramida. Wczoraj została udostępniona Chepri ostatnia wskazówka, a jak wiadomo skompletowana wiadomość z piramidy daje bezpośrednie miejce ukrycia HII. Podejrzewasz kogoś z Chepri, że je wczoraj znalazł?

Jade: Szukałem tego w piątym poście w BB3 i tego kurna nie było więc mnie nie denerwuj nawet wspominaniem HII...xD
    Może to być mój pierwszy raz (!) kiedy odpadne przed połączeniem xd chyba że już tak było kiedys?

Kamel: Justyna- ostatnio Fantagiro odpadłaby, gdyby nie autogłos Pabla. Oznacza to, że powinnaś mieć w tej drużynie silny sojusz piątki. Tak jest? Czy moze mamy się dzisspodziewać jakieś niespodzianki?

Justyna: jesli ktos jest fałszywy,nie wiem xd po prostu tak wyszło xd

Kamel: Fantagiro- spodziewasz sieniespodzianki? Czy może pogodziłaś się już ze swoim losem? Próbowałaś cośdzisiaj w ogóle ustalić?

Fantagiro: Myślę, że raczej nie powinno być jakiejś większej niespodzianki. Starałam się coś zmienić, tylko czy to coś da.

Kamel: Brandy- jest w ogóle coś co może zaoferować osoba będąca w mniejszości w zamian za uratowanie, co byłoby w stanie cię do niej przekonać?

Brandy: Nie wiem czy jest coś co mogłaby mi taka osoba zaoferować, czymś mnie przekonać. Zazwyczaj trzymam się pierwszej myśli

Kamel:Wszyscy: Znaki na niebie i ziemi stwierdzają, że połączenie jest już blisko! Jak trudno byłoby wam znieść wiadomość, że odpadliście tuż przed zmianą dynamiki w grze?

Ostatnie edytowanie: 14 stycznia 2016
    Anja8787 lubi to.
  19. SosMenJade

Do boju mój immunitecie![​IMG]

20. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

Rada Plemienia Naunet
    Dzień 18

Jade i Fantagiro użyli HII, niestety ich bożki zostały podrzucone przeze
    uwielbiające trollować ludzi krokodyle z Nilu (ich hobby to selfie "takie tam przy pożeraniu" i własnie rozdawanie fałszywek) i są nieprawdziwe. Każdy głos na Jade'a i Fantę jest ważny.

Pierwszy głos

DRUGI GŁOS

TRZECI GŁOS

CZWARTY GŁOS

3 głosy Fanta, 1 głos justyna

PIĄTY GŁOS

Dziewiątą osobą wyeliminowaną z Survivor Egypt jest:

Fantagiro- twoje plemię przemówiło.
    Czas na Ciebie.

Anja8787 i patrycja9922 lubią to.