Surv.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kamel98, 15 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

https://board-pl.farmerama.com/inde...-sur-blood-vs-water.18739/page-46#post-573691

Dlaczego ten otóż wątek został zamknięty?

Mogę wnioskować, że za prywatą korespondencję...
    Jeśli tak to jestem pod wrażeniem :). Brawo.

Przez całą tą edycję:
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/survivor-maldives-brawn-vs-brain-vs-beauty.12919/
    i tą
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/survivor-worlds-apart.16493/

Przebiegi rady były wklejane na forum. Jeśli wtedy nie były usuwane to nie rozumiem, dlaczego teraz nagle zostały. Jest to element gry, nieodzowny, nieusuwalny. Nie przeszkadzały wcześniej, nie powinny zacząć przeszkadzać nagle teraz, bo tak, bo ktoś się komuś naraził. Poza tym prywatną korespondencją rady plemienia również nie można nazwać, bo coś co jest od razu przeznaczone do upublicznienie i nie jest robione w sposób prywatny, tak żeby nikt broń boże nie zobaczył nie jest prywatną korespondencją. Czy zapisy z czatów są prywatną korespondencją w takim razie? Nie. Czy zapisy z konferencji na GG są prywatną korespondencją? Nie. Czy rozmowy graczy między sobą sam na sam są prywatną korespondencją? Tak, dlatego nigdy nie zostały tutaj wysyłane np. podczas finału, a jeśli zostały to zostały ukarane, z czym się zgadzam.

Ale kabaretu z dzisiaj nie rozumiem : ). I bardzo bym prosił o wytłumaczenie.
    Aha i wmawianie mi, że zapisy z rady plemienia są prywatną korespondencją nie są wytłumaczeniem, więc w ten sposób proszę nawet nie próbować.

Post nie ma na celu nikogo...zaatakować. Wyraża tylko moje szczere zdziwienie, poirytowanie i zażenowanie całą sytuacją.

2. SosMenJade

SosMenJade Mieszkaniec forum

Podpisuję się pod tym imieniem moim i Mateusza.
    PRYWATNA korespondencja to nie konfa z 6 osobami :) Wszyscy wyrazili zgodę na publikacje.

3. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Popieram w raz z moimi diabełkami

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Bardzo proszę, zapoznajcie się z tym postem >>KLIK<< :) Wszystkie zapisy rozmów są prywatną korespondencją i zabronione jest ich umieszczanie na forum. :)

5. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

OK! Już rozumiem, dwa pierwsze cytaty z regulaminu- okey, masz rację.
    ale co do trzeciego już nie.
    Przebiegi rady plemienia nie są prywatną korespondencją.
    Prywatną korespondencją można nazwać to co wkleiły Nefretete i Amanda, za co zostały zbanowane : d.
    Przebiegi rady są robione po to by wkleić je na forum , nie obowiązuje ich żadna tajemnica, nie są robione w miejscu prywatnym, równie dobrze mogłyby być robione na forum od razu, tylko nie wyglądałyby tak przejrzyście (tj. jedno pytanie- post, odpowiedzi post i tak dalej) dlatego sam wcześniej, "legalnie" je wklejałem i nie było problemów ; ).

Nie podważam twoich kompetencji xd Zwracam tylko na to uwagę, bo gdyby to było złamanie regulaminu, to uwierz, wiedziałbym o tym : d, tak samo jak inni moderatorzy, którzy już dawno by mnie zbanowali w trakcie trwania poprzednich edycji ; d. Definicja prywatnej korespondencji jest wąska, a rada plemienia się w nią niestety nie łapie, co mogą potwierdzić Czerwona lub Magiczna, a nawet Jaśmin które w radach plemienia brały udział : ). (Mouse, Jeryho i Zgredek również brali w nich udział, z tym, że ich przygoda z Survem skończyła się szybciej, wiec brali w nich udział odpowiednio mniej razy i odpowiednio mniej aktywnie, niż wcześniej wymienione dziewczyny).

Fakty przekazane, wątek do zamknięcia! : D

Katana lubi to.
  6. BA_Chris

BA_Chris Guest

To co zamieszczone zostało w poście Użytkownika wyglądało na prywatną rozmowę i za taką zostało odczytane, zresztą nie pierwszy już raz. Twoje posty wyglądały zawsze zupełnie inaczej, więc nie wzbudzały niczyich podejrzeń. :)
    Wątek zamykam i miłej zabawy Wam życzę. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.