supersasiad w sklepie dla mentorow

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tz23, 23 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

czy w sklepie dla mentorow zlikwidowano mozliwosc cotygodniowego zakupu supersasiada /oczywiscie jak ma sie stosowna ilosc punktow/. Nic na ten temat nie czytalam na forum, a oferty zakupu nie ma w sklepiku od poltora tygodnia.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic mi nie wiadomo o zlikwidowaniu zakupu super sąsiada w sklepie mentorów.Ja kilka dni temu kupiłam Marcela Długouchego i wcześniej również.
    [​IMG] Aktualnie moi super sąsiedzi ze sklepu mentora.

Być może nie minął jeszcze tydzień od ostatniego zakupu u Ciebie i dlatego nie ma go w sklepie,innego wytłumaczenia nie widzę.

3. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

No niestety, moj jedyny sasiad ma termometr tak sfatygowany jak ten Twoj pierwszy, drugi odplynal w sina dal, w niedzielke minie dwa tygodnie, a oferty zakupu nie ma. Ale moze to tylko jednostkowy blad.

4. SMOD_Atena

W takim razie już tylko zgłoszenie do pomocy technicznej pozostaje.Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

Dziekuje, jak nie jest to zmiana zasad, to trzeba zrobic jak radzisz. Mozna zamknac.

6. SMOD_Atena

Dziękuję również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.