superprzyjaciel

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _danuska41_, 25 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _danuska41_

_danuska41_ Forumowy żółtodziób

od kilku dni nie dostaje prezentow od superprzyjaciela, warznosc krolika juz wygasla,mam jeszcze kurczaka,moze mi ktos pomoc

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

miałaś 2 superprzyjaciół?Marcela i Matkę kurkę??

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek zastosuj się do wskazówek z tego poradnika :>>>KLIK<<<
    Sprawdź proszę w ustawieniach zaawansowanych czy masz włączoną opcję "Pokaż prezenty jako okienko pop-up" .

Jakie prezenty otrzymałaś od Super Sąsiada możesz sprawdzić w dzienniku zdarzeń (dolna część ekranu gry).Jeśli tam nie znajdziesz informacji i problem nadal będzie występował,napisz proszę w tej sprawie do Pomocy Technicznej :>>>KLIK<<<

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

To już nie będzie działało tak jak dawniej? Teraz jak włączę opcję pop-up to każdy prezent od sąsiada mi wyskakuje z tym okienkiem. Przedtem przychodziło tylko powiadomienie jaki prezent otrzymałem od Marcela lub kurki.

Agata00755 lubi to.
  5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Też mnie to zastanawia, było to wygodne, że to jedno było wyjątkiem.

Ok mogę sprawdzić w dzienniku, ale niestety czasem za dużo tego tam jest i to od Marcela znika, zanim zdąży się zobaczyć. Okienek wyskakujących nie chce z wszystkimi prezentami, a co chwile do PT też nie zamierzam pisać, bo nie wiem co dostałam.

agi31 i Bilonge lubią to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Obecnie mogę wam powiedzieć to co wiem, czyli dopytaliśmy o to jak to jest z tymi okienkami, oczekujemy na odpowiedź zwrotną.
    Jak na razie można spróbować znaleźć informacje o prezencie w dzienniku zdarzeń. :)
    Kiedy otrzymamy jakieś informacje, oczywiście zostaną one przekazane do wiadomości Graczom. :)

_danuska41_, czy masz jeszcze tutaj jakieś pytania? :)

7. _danuska41_

_danuska41_ Forumowy żółtodziób

w dzienniku zdarzen nie mam zadnej informacji o prezentach, wiecej pytan nie mam

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro kolejnych pytań nie masz temat pozwolę sobie zamknąć i równocześnie zapraszam do śledzenia Oficjalnych Ogłoszeń. :)

Jeżeli chcesz się dowiedzieć co dostałaś od superprzyjaciela napisz zgłoszenie z takim pytaniem do Pomocy Technicznej. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.