superprzyjaciel Marcel

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eurb1, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eurb1

eurb1 Zaawansowany

udało mi się trafić aż 4 kumpli z utylizatora. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji czym mnie obdarowali. W moich prezentach są tylko sąsiedzi, w dzienniku tylko wypadajki, komunikatu od Marcela nie ma. Z tego co pamiętam te prezenty były wyświetlane jako osobny komunikat, tym razem nic się nie pokazuje.
    Nie mam pewności czy oni w ogóle czymś mnie obdarowali - zaczynam podejrzewać że skoro jest czterech to w karty grają i zapomnieli po co są.
    Czy mam pisać do PT, czy może jestem niedoinformowana i informacja jednak gdzieś jest, tylko ja jej nie potrafię znaleźć?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

W dzienniku zdarzeń się pokazuje, tylko jest jeden mały haczyk przy każdym logowaniu do gry samoistnie się czyści. Komunikat pojawi się tylko w momencie, gdy w ustawieniach zaawansowanych włączysz okienka pop-up. A jeżeli klikniesz na termometr przy Marcelu to będziesz wiedziała o której prezent powinien być. Jeżeli już ta godzina minęła, a nic Ci się nie pokazało to napisz do Pomocy technicznej, tam sprawdzą co dostałaś.

3. elusia52

elusia52 Forumowy żółtodziób

Nie wiem co mam od Marcela

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agata00755, dziękuję za pomoc.

elusia52, przeczytaj proszę post Agaty00755.

Zapraszam również do zapoznania się z poradnikiem : >>>Super Przyjaciele z Farmy

eurb1, jeśli masz włączoną opcję okienek pop-up, wykonane standardowe czynności czyszczenia, aktualną wtyczkę AFP i informacja o prezentach się nie pojawia, to napisz proszę do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. eurb1

eurb1 Zaawansowany

dziękuję, faktycznie pop up było wyłączone. Nie będę zawracać głowy PT bo i tak są pewnie zawaleni mailami.

6. Zamykam i miłej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.