super pola

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika duszek66, 30 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. duszek66

duszek66 Czeladnik forum

jaka roślinę moge posiac na super polach z woda , nawozem i sn aby rosla 12 godz- nie mam żadnej rośliny uszkachetnionej - potrzeba wiekszej ilosci wypadajek

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A bierzesz pod uwagę sn razem z białą niewinnością lub/i kerststolem ? czy tak samo bez rzemiosła? :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rośliny na tym polu dojrzewają czterokrotnie dłużej. A informacje o wszystkich uprawach i czasie ich dojrzewania znajdziesz tutaj:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

ania1713 dziękuję za pomoc.

4. duszek66

duszek66 Czeladnik forum

Wiem ze 4 krotnie- ale jak zastosuje sn z biala niewinnościa , wode i nawoz - to jaka roślina powinna byc posiana aby uzyskac czas 12 godz dojrzewania-nie umiem przeliczyc - jeszcze mam malo doświadczenia w grze stad moje pytanie

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2017
  5. SMOD_Atena

Nie wiem do jakich roślin masz dostęp i czy masz odkrytą na drzewie mądrości runę "Szybsze dojrzewanie", ale bez tej runy z w/w "dopalaczami", SN, wodą i nawozem 12 h 05 minut na super polach będzie rósł np...Czosnek.

Zapraszam również do zapoznania się z poradnikiem:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. duszek66

duszek66 Czeladnik forum

Czyli liczac -

dzieki mozna zamknac

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 lipca 2017
  7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.