super pasza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anulka26-88, 7 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anulka26-88

anulka26-88 Okazjonalny autor

Wykupilam dzis przez smsa super pasze 60szt. Kasa zostala pobrana z konta a super paszy nie otrzymalam na swoje konto w grze. Co sie dzieje?

2. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

Nikt tutaj nie jest w stanie odpowiedziec na twoje pytanie , musisz pisac do Pomocy Technicznej :oops:

3. anulka26-88

bo wy tylko umiecie wysylac jeden do drugiego. Zatrudnijcie kompetentne osoby ktore beda umieli pomoc ludziom.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

anulka26-88, może po ponownym zalogowaniu do gry zakupiona SP będzie dopisana.
    Wszelkie reklamacje oraz uwagi związane z płatnością sms należy kierować do serwisu Mobiltek.
    Zapoznaj się proszę z tym tematem : >>>klik<<<.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Alan nie wprowadzaj proszę w błąd. PT nie zajmuje się problemami związanymi z płatnością sms. Takie sprawy rozwiązuje serwis odpowiedzialny za tę formę płatności i jest to jak wyżej napisałam - Mobiltek.

5. anulka26-88

przelogowywalam sie juz kilka razy i resetowalam telefon. Poprostu ludzi w balona robicie i tyle

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

anulka26-88, nikt tutaj ludzi w balona nie robi, proszę abyś nikogo nie obrażała. Jeżeli dokonany zakup nie zostanie dopisany do konta proszę zgłosić ten fakt poprzez tak jak mówi podany przez SMOD_Atenę poradnik:
    Niestety jako moderatorzy forum nie jesteśmy w stanie powiedzieć co się u Ciebie stało i jakie są przyczyny zaistniałej sytuacji.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 listopada 2015
  7. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Ja również mam ten problem. O 13.oo kupiłam florki sms-em i nie dopisało. Zgłosiłam ten fakt do PT i zero reakcji. Za 26 h koniec promocji na super paszę i nie można skorzystać :(:(:( . Szkoda.

8. anulka26-88

Dokladnie i wszyscy co kupili cokolwiek przez sms sa w tyle w evencie. A moderatorzy oczywiscie nic z tym nie zrobia. Farmerama schodzi na PSY. Macie gdzies swoich graczy, ciekawe czy za te niedogodnoswci cos bedziemy miec?

9. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Smodka (jak również ja w innym temacie) podaliśmy jak zgłaszać reklamacje na temat płatności sms.

Ponieważ Smod udzieliła odpowiedzi, a Ty założyłaś kolejny wątek to ten zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.