Super pasza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 14 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Chciałbym zapytać czy to tylko mój problem, wczoraj wieczorem miałem na stanie 664 szt SP i w młynie produkcję 2 szt dzisiaj 646 szt? ponieważ piszę stan codziennie a przelogowanie nic nie zmienia

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A nie dałeś przypadkiem do jakiejś zagrody czy fabryki kilka sztuk? No albo do oaz??

MOD_Cookie* lubi to.
  3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Napisz do PT, oni sprawdzą konto na konsoli systemowej i powiedzą gdzie zostały zużyte zaginione SP.

MOD_Cookie* lubi to.
  4. janekkostuchna

nie została zużyta bo stan był po BB i przed zamknięciem farmy, wiem że tylko PT może sprawdzić chcę tylko wiedzieć czy to odosobniony przypadek.

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Graczom dziękuję za pomoc :)
    janekkostuchna jeśli uważasz, że stan Twojej SP jest niepoprawny, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone, ponieważ z pozycji Forum nie mamy takiej możliwości.

6. janekkostuchna

Jeżeli to tylko mój problem dziękuję za odpowiedzi graczom, piszę do PT, temat można zamknąć.

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Nie widziałam, aby na Forum ktoś pisał o tym problemie, jednak nawet jeśli dotyczyłby on większej liczby Graczy, to być może kontakt z PT i tak byłby konieczny w celu weryfikacji :)
    Również jeszcze raz dziękuję za pomoc, życzę miłego popołudnia i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.