super pasza błędny czas

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika toruviel, 16 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. toruviel

toruviel Stary wyjadacz

Czy komuś jeszcze pokazuje błędny czas wyprodukowania super paszy???
    Dziś zauważyłam ze przy próbie ustawienia produkcji 5 szt i więcej czas się nie zgadza,bo 5 szt w moim przypadku (jedna4,5h) powinno się produkować 22,5 h a pokazuje mi 24 h 20 min,6 szt to już czas 33 h i 20 zamiast 27 itd.
    Zgłosiłam sprawę do pomocy technicznej,ale odesłali mnie do wątku dotyczącego super paszy tak jak bym nie wiedział co to jest i do czego służy :( także jednym słowem olali mnie.

litkajestem lubi to.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

toruviel, jeżeli zapoznasz się z poradnikiem: Młyn - produkcja pasz, przekonasz się że czas jest prawidłowy.
    Jak mówi poradnik: "Uwaga!!!
    W trakcie aktywnych bonusów, skracających czas produkcji, warto odpowiednio zaplanować produkcję paszy .
    Jest to istotne, gdyż działaniem bonusu zostaje objęta tylko ta pasza, której podstawowy czas produkcji nie jest dłuższy od czasu trwania bonusu.
    "

W tym miejscu ..::klik::.. zostało wszytsko wyjaśnione przez SMOD Atenę, zapraszam do lektury. :)

Czu tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. toruviel

toruviel Stary wyjadacz

Już zapoznała się z tym tematem,ale już po napisaniu posta.Widocznie przeoczyłam tą informację,mój błąd :)Można zamknąć :)

4. Pozdrawiam więc i skoro można to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.