Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Kami

Kami Ambasador forum

Kiedyś prosiłaś, bo pogubiłaś sygnatury. Ale jeśli nie - to super :D:D Mam WOLNEEEEEEEEEE :) :D:D

carlain21 lubi to.
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Jakie tam wolne :D Pomarudzę Ci :D
    Ślicznie Kami dziękuję :) A dałoby radę kocioraldę wyrzucić z sygny? Bo mi temperamentem śnieg rozpuści ;) A ta na święta jest śliczna :) Nie mogę się doczekać świąt :D

3. Kami

Kami Ambasador forum

A coś chcesz w tym miejscu końkretnego? Czy wywalić i już?

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ja nie pogubiłam,same odpłynęły w nicość:)
    Nie jeśli możesz, to proszę uszyj coś:)
    Napisałam, tak ponieważ myślałam,że skoro odzyskałaś kilka tamtych to już nic nie otrzymam:)

A teraz mówię Dobranoc:)

5. Kami

Kami Ambasador forum

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Jest bosko :D dziękuję i dobrej nocki życzę :*

7. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dobry wieczór ( chociaż późny ) chciałam pięknie prosić o sygnaturkę z lampartem w zimowym klimacie :)
    http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/72462_przyczajony_lampart.jpg
    Ładnie by wyglądał na śniegu z jakąś gałązką z szadzią lub ośnieżoną i jak by się dało , żeby mrugał oczami ;)
    Proszę też o awatar do kompletu i napis na sygnaturze aweva55
    Bardzo dziękuję i nie spieszy mi się , zima jeszcze nie przyjdzie tak prędko :)

8. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

aweva55, ryba4862 oraz ankagdw lubią to.
  9. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Edyto ślicznie dziękuję :), bardzo mi się podoba mój zimowy lampart . Bardzo ekspresowo to było :)

10. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Witam Was dziewczynki w piękny niedzielny wieczór:) Czy mogę prosić o zmianę kapelusika, na zimowy motyw w sygience i avatarku?
    Rękawiczki też mogą być białe lub srebrne, jak szadź na drzewach zimową porą;)
    Z góry dziękuję i pozdrawiam:)

11. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Dzień dobry:)
    I tutaj też wpadam uśmiechnąć się po nową sygnaturkę :)
    Chciałbym coś zimowego, mroźnego:D Wiecie, śnieg, lew, itp ;)
    Genialna jest ta, jakby dało się zrobić coś podobnego z lwem?:) i napis "Krzychu";)
    Z góry dziękuję:)

12. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Krzychu2907, aweva55 oraz ryba4862 lubią to.
  13. Kami

Kami Ambasador forum

14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Kami pięknie dziękuję :)

15. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Witam serdecznie! Chciałabym (jeżeli można) zamówić zimową sukieneczkę - taką literkową (podobno to tutejsza specjalność - tak wróbelki na polu ćwierkały)
    Pierwsza z napisem Mysz Morska (w sygnaturce), taka jakaś Mikołajkowa - na 6 grudnia, takie fajne przestrzenne literki (widziałam gdzieś tu coś podobnego - chyba czerwone grubiutkie literki były).
    I jeżeli można to jeszcze jedną też literkowa, Mysz Morska, taka w tematyce zimowej z czymś, no może z jemiołą, ostrokrzewem, jakiś ptaszek, bałwanek - sama nie wiem zdaje się w 100% na krawca na krawca...

PS. Jak bym mogła obie prosić takie niestandardowe (w sensie nie prostokąt tylko kształt [no literki] :p) - wiem, wiem mistrz precyzji ze mnie..
    Dodam że mam czas, nie spieszy mi się bardzo, więc jeżeli jest dużo zamówień to cierpliwie poczekam.
    Serdecznie pozdrawiam nocną porą :)

ryba4862 i ankagdw lubią to.
  16. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

carlain21 i foczunia84 lubią to.
  17. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

18. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

niestety nie posiadam kopii roboczych sygnatur, ktore przyjal zamawiajacy:(

19. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Czy mogłabym prosić o podobną? Bardzo mi się podoba i chciałabym ją nadal mieć.

20. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

ok... cos sie wymysli:D