Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Kami

Kami Ambasador forum

2. barozd

barozd Wszystkowiedząca wyrocznia

3. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

nie ma za co:) polecamy sie na przyszlosc:D

4. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2014
  5. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Nieskarbonka i ryba4862 lubią to.
  6. ryba4862

Edytko , bardzo się podoba :inlove:xD pięknie to zrobiłaś xDDziękuję bardzo .[​IMG]

stokrotka76 lubi to.
  7. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

stokrotka76, ankagdw oraz ryba4862 lubią to.
  8. ryba4862

Edytko , dziękuję Ci bardzo :DPiękny kościotrup powstał w Stylowej Szafie :D
    Miłego dnia :)

ankagdw lubi to.
  9. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

dzien dobry :D

Rybciu ciesze sie ze jest ok:) noooo jak bedziesz miala jakies materialy na kiecki, to zapraszamy:)

ryba4862 lubi to.
  10. zibi_ania

zibi_ania Forumowy żółtodziób

Witam

Chciałbym poprosić o sygnaturkę i avatar ;)
    Motyw przewodni to: Król Julian :D

Dziękuję z góry ;)

11. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

godia17 lubi to.
  12. zibi_ania

zibi_ania Forumowy żółtodziób

Dzięki wielkie Edytka :*

Miłego dnia życzę wszystkim :)

13. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Bry kochane krawcowe i odwiedzający :inlove:Kami jak zobaczyłam Twoją propozycję Trytona dla Zgredzia to co sobie go przypomnę to sama do siebie się śmieję ! A u Ciebie co tam Ziomaleczko słychać ? jak zdrówko ? brzusio duży ? Poproszę o kieckę i awka mikołajkowe :music:Wiem ,że jeszcze troszkę czasu ale nowych kiecek nigdy za dużo :D Oczywiście literkowe :D i mogą być ze 2 kompleciki !

14. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

hej ziomalka:) brzusio juz dosc widoczny... tylko w brzusio mi idzie:) a reszta jak to w ciazy... raz dobrze, raz zle, ale jakos sie kulam:)
    jesli chodzi o sygenke to cos pomysle, Kami moze zrobi druga:)

15. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Bardzo mi będzie miło jak Kami też zrobi mi kieckę :) będę się przebierała w mikołajki już się cieszę :inlove:Jak tylko w brzusio idzie, to jak się synuś urodzi to brzusio zejdzie i od razu laska będziesz :)

16. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

ankagdw i ryba4862 lubią to.
  17. ryba4862

Edytko , materiałów to ja mam mnóstwo :DAle nie będę Was kochane krawcowe nimi zarzucać ;)
    Muszę pochodzić i nacieszyć się tymi , które mi uszyłyście :)Jeszcze kościotrup czeka na swój czas 8)
    Niebawem zgłoszę się z prośbą o następne , bo takie są wspaniałe ,ze wpadłam chyba w nałóg o_O:oops:xD

stokrotka76 i ankagdw lubią to.
  18. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Rybciu.... cieszy nas to, ze zakladasz kazda kiecke, ktora dla ciebie uszyjemy:) nic nie zalega w szafie:) a po nastepne stroje serdecznie zapraszamy:)

ankagdw lubi to.
  19. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

No po prostu zarąbczasta :DMikuś widzę już po robocie ,ciachami obżarty i mlekiem opity :DReniu też debeściak :DDzięki Edytko! A jak będziesz miała jakąś wenę na kieckę dla mnie to rób śmiało lubię się stroić i zawsze to miła niespodzianka:music:

20. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum