Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

dzien dobry:) no to musisz Aniu kobitke podrzucic bo ja nie mam pliku roboczego:) trza bedzie robic od nowa

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

3. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

dzień dobry :) przyszłam poprosić o wdzianko na Halloween,najlepiej z kotem oczywiście,nieregularny kształt i może żeby się coś ruszało:) z góry dziękuję.

5. ankagdw

to ,ze nie wyjdzie identyczna to nie znaczy ,ze wyjdzie gorsza :music:;) chodzi mi o zachowanie klimatu i podobny napis albo inny ale ladny i taki subtelny jak ten...:p

6. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Aniaaaaa, a czy ja mam tak, jak na tej starej wpisac nick, czy wolisz ,,Anka,,

7. ankagdw

a to zalezy jak bedzie lepiej lezalo , moze byc Anka ale jak lepszy nik to moze byc nik- nie wadzi mi to-jak uwazasz rob;)wiesz , ze ja problematyczna nie jestem:p

8. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

9. ankagdw

no pieknie;) a mowilas ,ze nie wyjdzie tak samo :inlove:dziekuski :music:
    hmm z golymi rekoma nie wypada .czekolady nie jadasz , a ze pora obiadowa to kapusniaczkek przynosze -bo ilez mozna ogorki kiszone jesc ;)xD:p

10. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

a dziekuje:) dopiero co jadlam, ale kapusniaczek z checia zjem pozniej:)
    no nie wyszlo identycznie.... stsralam sie by bylo baaaaardzo podobnie

11. ankagdw

no identycznie nie ale podobnie bardzo :music: lubie ta kiecke i ciesze sie ,ze sie udalo ja uratowac:)

12. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Bry krawcowe i odwiedzający :) Edytko komplecik oczywiście piękny :inlove:No i po co to mam pisać co bym chciała jak co nie zrobisz to mi pasuje(choć literki zdecydowanie wolę jednokolorowe) :D A zdrówko jak tam ? Lepiej?

Ostatnie edytowanie: 8 października 2014
  13. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

no juz troche lepiej, ale do zdrowych sie jeszcze nie zaliczam. Kaszel jest i katar tez, ale mam troche wiecej sil:)
    no literki zrobilam roznokolorowe zeby sygna byla kolorowa i wesola:) spoko spoko nastepne jak cos beda jednokolorowe:)

14. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

To fajnie ,że Ci troszkę lepiej bo jak człowiek chory to to nic go nie cieszy :(A kiecuszka faktycznie wesoła dlatego nie chciałam nic zmieniać jedną taką kolorową mogę mieć :p

Ostatnie edytowanie: 8 października 2014
  15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Cześć dziewczyny.Edytko,skąd wziąć tło do naszego forum?Bo coś sobie kombinuję i nie mogę znaleźć -.-

16. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

18. Kami

Kami Ambasador forum

Spikierka lubi to.
  19. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Wyglądam obskurnie :eek: zniknęła moja biała kiecka :eek: czy da rade tu poprosić o czerwoną kieckę z róży /avek + sygna w elipsie/?

20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum