Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

To poproszę z 1i 3 xD oczywiście jeśli będziesz miała czas Edytko :)
    No właśnie , ja to nie mam pojęcia , które materiały się nadają , dlatego cieszę się ,że coś dobrego znalazłam ;):)

2. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Ostatnie edytowanie: 3 października 2014
    ryba4862 i ankagdw lubią to.
  3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ale cuda dla Rybyyy ojeja:music: pozazdraszczam :p
    Edytko ja do Ciebie z mala prywata a co!!:pjak skasuja to do chalupy mojej zajrzyj;)
    Dziekuje za wczorajsza podpowiedz no nie moge Cie usciskac to chociaz tak podziekuje za pomoc:
    bede miala zajecie na ohohohooo ale sie ciesze jak dziecko nowa zabawka :p:inlove::music:
    a jakbys miala chwilunie to poprosze na halloween jakas kiecuszke podobna do tych Rybkowych :music:szczegolnie tej pierwszej ;)
    materialu tym razem nie przynioslam ale jak cos znajde to podrzuce a jak nie to zdaje sie na Ciebie:music:

ryba4862 lubi to.
  4. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

dzien dobry:) obudzilam sie z bolacym gardlem i zapchanym nosem.... usnac z powrotem nie moglam wiec wydziergalam Ani kiecke, moze przypadnie do gustu:
    http://vpx.pl/i/2014/10/05/anka.gif

ryba4862 i ankagdw lubią to.
  5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

nooo przypadło -lubie tooo !!:music:dziekuje baaardzo :inlove:

ryba4862 lubi to.
  6. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

to dobrze ze przypadlo hahahaha cieszy mnie to:)

7. ryba4862

Edytko , piękne są :inlove::inlove::inlove:Aż brak mi słów podziękowań [​IMG]
    [​IMG] Dziękuję , dopiero dzisiaj gdyż wczoraj mogłam podglądać tyko zza krzaczka (cały dzień w pracy ) później nie mogłam się zalogować >:(
    Bardzo mi się podobają , nie wiem którą pierwszą założyć xDWczoraj wydawało mi się ,że ta środkowa miała jakieś efekty specjalne , dzisiaj ich nie widzę .Ale to może tylko mi się wydawało :oops::)hmm znowu widzę te efekty xD
    Chciałam wysłać do Ciebie sowę , pisze ,że nie ma takiego gracza .

Ostatnie edytowanie: 5 października 2014
  8. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrawiam w niedzielne popołudnie
    Poproszę o kiecuchnę i kapelusik dla Eli na wspomnienie lata http://vpx.pl/i/2014/10/05/28s30p3.jpg jeśli da się z tego uszyć.

Zostawiam coś na podwieczorek

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

9. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

ciesze sie ze przypadly do gustu. Sygny 1 i 2 sa z animacja sygna 3 jest statyczna:)

Elu moze Kami cos wymysli...ja leze plackiem, przeziebienie mnie rozlozylo totalnie. Sadzilam ze sie polepszy a jest na odwrot:(

ryba4862 lubi to.
  10. ryba4862

Edytko , bardzo mi przypadły do gustu xDJuż zbieram pierwsze komplementy , które właściwie należą się Tobie :D
    Wracaj szybko do zdrowia :)

Kazik lubi to.
  11. Kazik

Kazik Zaawansowany

Teraz wiem, kto tak pieknie ubrał Rybkę...majstersztyk i tyle :)
    Dużo zdrówka, dbaj o siebie :)

ryba4862 lubi to.
  12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Posty niezgodne z zasadami działu usunęłam.

13. Kami

Kami Ambasador forum

Bardzo wielka szkoda, że zasady działu zostały zmienione już po założeniu i bezproblemowym funkcjonowaniu naszych wątków i dopasowane do widzimisię moderatorów, a nie potrzeb użytkowników.

Proszę, dla Eli, może się spodoba:
    http://phototive.com/di-PWKLZQ0C.gif

Spikierka, *aniolek oraz ryba4862 lubią to.
  14. Kami

Kami Ambasador forum

Grażynko, rozumiem, że koniecznie z kotem? :) Dzisiaj już warsztat zamknięty, zasiadam do prawdziwej maszyny za to, hahahaha. Okazuje się jednak, że dla mnie wirtualne szycie jest łatwiejsze niż realne, bo na prawdziwej maszynie moje umiejętnosci ograniczają się do podłożenia nogawek i obrzucenia firanek xDxDxDxD

Hesarenka64 i ryba4862 lubią to.
  15. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Niekoniecznie z kotem ale gdyby :D :D :D
    A ja własnie z realną maszyna jestem w komitywie :D
    Powodzenia z mało lubianym zajęciem :)

ryba4862 lubi to.
  16. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Dzień dobry
    Oj podoba, się podoba :inlove::D:D.
    Na początek dnia w podzięce żebyście głodni nie chodzili.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Smacznego Ela;):p

17. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór:)

Kami i Edi przyszłam napisać,że bardzo się cieszę,że bierzecie udział w konkursie:)
    Miło oglądać Wasze prace:)
    Sygnaturki bardzo zgrabnie uszyte:) konkursowe i tutaj w Stylowej Szafie:)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w jutrzejszym evencie:)

18. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Bry kochane krawcowe i odwiedzający :inlove:Chciałam powiedzieć, że przyjmę od Was kiecki z kapeluszami w każdej ilości i obojętnie z jakimi motywami, oczywiście literkowe :DA przy okazji: Edytko zdrówka życzę bo grypsko jest upierdliwe jak nie wiem co :wuerg: Prace konkursowe oczywiście świetne :)a Ty Kami pij jakieś soczki wzmacniane ( co by grypy nie złapać) bo to co do soczku dolewane ,w medycynie ludowej za najstarszy środek bakteriobójczy jest uważane :D Tak czy siak ja wolę TO niż czosnek :D:D:D Pamiętam o Was dziewczyny i straszne mam nerwy ,że nie można tu pisać :(

19. Kami

Kami Ambasador forum

20. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

dzien dobry

hej Kingus:) bardzo mnie cieszy ze lubisz nasze literkowe kiecki, jednak jesli chcesz wiecej musisz nam najlepiej podrzucic tematy w jakich mialy by byc zrobione.... latwiejsza robota dla nas :)
    kurczaczki udalo mi sie przespac noc, obudzilam sie tylko zeby sie czegos napic, bo suchoty w gardle mialam... zobaczymy jak minie dzien:)
    milego dnia:D