Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. asienka26

asienka26 Komandor forum

hej Edytko tak niedawno szylas mi ciazowke a moj maluszek juz siada xDxD ty widze tez bedziedz miala dzidzi :inlove::inlove:

JMJH lubi to.
  2. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

to jak nie wyjdzie to trudno poszukam cos innego może podesle jutro wstrzymaj sie

JMJH lubi to.
  3. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

no dzis robic juz nic nie bede, zaraz ide spac, bo jutro wczesnie musze wstawac:) maszyna do szycia schowana juz dawno:)

Asiu no ja wlasnie polmetek ciazowy mam:) syncia bede miala wiec sygna w niebieskosciach hahahaha

JMJH lubi to.
  4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór:)

A ja jeszcze chciałam zapytać o literkowe sygnaturki.
    Co można na nich stworzyć,wzory,kolory itp.? Jakie są możliwości?

JMJH lubi to.
  5. asienka26

asienka26 Komandor forum

ja nie wiedzialam do konca co bedzie ale tez wszystko niebiesciuchne kupowalam albo biale:inlove::inlove: a jak sie czujesz? szkoda ze nie zapisalam nigdzie swoich kreacji;););):cry:

JMJH lubi to.
  6. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

eee ja kreacji zmieniac nie bede:) ta ktora mam zrobila mi Kami i sie w niej zakochalam, do porodu ja nosic bede:)
    pierwsze 3 miesiace byly okropne, teraz jest juz wszystko w porzadku:) teraz juz z gorki hahahaha

Karolcia szczerze mowiac to, co mozemy stworzyc z tych literek, dowiadujemy sie przy wykonywaniu sygny hahahaha mozliwosci napewno jest duzo ale co i jak to musimy probowac .... metoda prob i bledow

JMJH lubi to.
  7. Kami

Kami Ambasador forum

Karolinko, no coś tam się da. Widziałaś - zrobiłam literki z drewna, z krowiej skóry :D Jaki materiał - takie literki się wycina :D:D:D

JMJH lubi to.
  8. asienka26

asienka26 Komandor forum

JMJH lubi to.
  9. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

nigdy nie mow nigdy hahahaha ja tez po urodzeniu corki mowilam , ze chce tylko jedno dziecko a teraz jestem drugi raz w ciazy hahahaha

JMJH lubi to.
  10. carlain21

To prawie wszystko można zrobić:):)
    Dziękuję Kami za odpowiedź.
    Z krowiej skóry świetne są:)
    Spodobały mi się literki, dopóki nie wymyśliłam swojej tęczowej sygnaturki,podziwiałam tylko inne kreacje a teraz i ja dzięki Tobie Kami mam śliczny ciuszek, można powiedzieć,że na pogodę i nie pogodę.

JMJH lubi to.
  11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Kami, a z żyrafy dałoby radę? Oczywiście sztuczej żyrafy, bo żadnej żywej bym krzywdy nie zrobiła :)
    Bo przyznam się szczerze, że tak długo trzymałam tą sygnę, że już mi się nieco znudziła... ale zostawiam wolną rękę (czego nie lubisz) i poczekam na dobrą wenę :)

JMJH lubi to.
  12. Kami

Kami Ambasador forum

Akurat mam przypadkiem kawałek żyrafiego futerka :D:D:D Ale dzisiaj już szycia nie będzie :D Dobranoc :)

JMJH lubi to.
  13. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

hurra :D dorzucam jeszcze złote nici, żebyś nie marudziła, że musisz szyć byle czym :p

dobranoc :)

JMJH lubi to.
  14. carlain21

Dobranoc Kami:)
    Dobranoc Edi oraz gościom, zmykam i ja:)

JMJH lubi to.
  15. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

Dobranoc cudownym krawcowym i wszystkim innym
    do juterka ale bedę bardzo poźno
    spokojnej nocki i kolorkow

JMJH lubi to.
  16. Kazik

Kazik Zaawansowany

A ja mam kilka zdjęć które może sprawią przyjemność Edycie jako, że na temat :D

[​IMG] dobranoc :)

ryba4862 i bumelka lubią to.
  17. Kami

Kami Ambasador forum

JMJH i BA_Czerwona lubią to.
  18. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

mi sie udalo zalozyc avek tylko w ten sposob, ze zapisalam go na notebooku i potem w ustawieniach avatara wyszukiwalam go z noteboku i tak udalo sie. Link nie moglam uzyc, nie dzialal w tych ustawieniach..
    Widzisz Edi i ja myslalam, ze syncio juz na swiecie tutaj, kiedy widzialam ta poprzednia sygienke z nim, gdzie byl jeszcze malutki (jeszcze nie sciglam przeczytac caly nowy watek tutaj, tylko mala czesc)..
    Co jest polmetek? To jako polowina ciazy? Myslalam, ze juz wiecej..

Jeszcze jeden raz dziekuje bardzo za slicznosci i tez zycze kolorkow.. Dobranoc..

P.S.
    Ladne zlote nici oraz zyrafa.. :)

[​IMG] [​IMG]
    i tutaj ladna niebieska rozyczka - tylko troche duzy obrazek:
    http://images.forwallpaper.com/files/images/2/2cd0/2cd08fce/420087/a-blue-rose.jpg

Ostatnie edytowanie: 8 września 2014
  19. carlain21

Dzień dobry:)
    Jakie śliczności:) Czerwona będzie tak zdziwiona,zaskoczona jak ta żyrafa z sygnyxDxD

PS. Hania ja też mam zapisany avek na lapku,ale i tak się nie udaje wgrać:)
    Miłego początku nowego tygodnia życzę:)

JMJH lubi to.
  20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam kochane wróżki:D
    i miłych gości:D
    miłego dzionka życzę:D

JMJH lubi to.