Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Dziekuje bardzo Edi, i tutaj dla Ciebie cos malo..
    (nie wiem, jak duze obrazki jest mozliwe teraz wstawiac, to chetniej mniejszy wstawiam)

I zycze smacznego.. tez ide cos zrobic i zjesc.. Co macie smacznego dzis na obiadek?​

2. Kami

Kami Ambasador forum

3. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

prosze:
    http://vpx.pl/i/2014/09/07/hania2.gif

jednak zanim wstawisz, sprawdz, czy nie macie na czeskim forum ograniczen wagowych:)

ja zaraz sie szykuje i jedziemy na obiad do kuzynki meza:) tak wiec nic nie gotuje:) hahaha

JMJH lubi to.
  4. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Oj ja dziś od śląskiej tradycji odbiegłam nie będzie rosołku, schabowego ,kapustki i ziemniaków 8)Robię jedno danko dzisiaj łosoś i makaron z sosem brokułowo - serowym :pJeszcze się zklikamy Edytko nie bój żaby :D:D:DSię będzie działo hihihihih

JMJH lubi to.
  5. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

znajac zycie dzis bedzie cos tureckiego:) ale kuchnia turecka bardzo smaczna wiec z checia co nie co zjem... oczywiscie nie przejadajac sie... musze uwazac z waga hahahahahahaha

JMJH lubi to.
  6. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

juu, witaj Kami, dziekuje bardzo.. tez przesliczna.. szkoda, ze nie moge nosic obie.. hmm.. ale zapisalam i bedzie na zmiane..
    I tez dla Ciebie, tutaj cos malo..

I tez zycze smacznego.. Co macie smacznego u was? Dla inspiracji..​

7. Kami

Kami Ambasador forum

JMJH lubi to.
  8. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Dziekuje bardzo, Edi i Kami, juz zapisalam obie nowe.. beda na zmiane :)

I Edi, sprawdzalam juz wczesniej na czeskim, czy nie mamy ograniczen wagowych, lecz nie znalazlam niczego o wadze sygienki.. I te wieksze wymiary (z ograniczeniem wysokosci, kiedy bedziemy chcieli miec tez jakis tekst ponad lub pod obrazkiem - tych 200 px jest maksymum bez tekstu i za kazdy wiersz tekstu musi byc -20 px) sa napisane tylko w watkach, gdzie robia sygnaturki na czeskim. Inaczej co czytalam o wymiarach i rozmiarach w OFI, nie jestem madra z tego.. nie rozumiem, co tam pisza o malutkich wymiarach banneru, kiedy napis maja Signatura (po polsku Sygnatura).. Ale Astrid, z ktora o tym pisalam (wczesniej byla modem), pisala mi, ze te duze wymiary, o ktorych pisze w swoim watku, byly napisane wczesniej w OFI.. I przeciw tym duzym sygienkam nie widzialam niczego od modow. To mysle, ze to w porzadku.. I tez robia animowane..
    Tutaj jest jedna z tych, ktorych zrobila mi Astrid na czeskie:
    http://www.imgserv01.eu/photos/20140905140990152197632.gif
    To musze troche ponosic te od niej, kiedy bede spiaca, i kiedy mi bedzie lepiej, zaloze ta od Ciebie.. :)
    Avek tam mam teraz ten od Ciebie - twarz pol kobieta i pol lew.. :) Kolorowo pasuje do tego lwa, mysle.. i tez tematem, mysle.. Bo avka do tych sygienek jeszcze nie miala czasu zrobic..

Ostatnie edytowanie: 7 września 2014
  9. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

wlasnie ogladam czeskie forum i regulamin i tyle co zrozumialam, to mozna tam miec sygnatury 1000 na 200 bez podpisu pod sygna lub 1000 na 180 jak z podpisem jest , jesli chodzi o wage nie widze nic o ograniczeniu:)

JMJH lubi to.
  10. *renia*

*renia* Forumowy żółtodziób

Wielkie dzieki :)

JMJH lubi to.
  11. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Gubie sie na tym forum jeszcze.. Juz tego znalazlam w Regulaminu forum - czeski "podpis" - to jest ta sygnaturka i moze byc obrazek plus tekst (np. Farma xxx lvl, Baha xxx lvl, itd...)
    U Astrid i innych co robia sygnatury (podpisy) czytalam, ze 1 wiersz tekstu = -20 px wysokosci, tzn. 200 - 20 = 180 px.
    Kiedy chce 2 wiersze tekstu (moze jeszcze jakis cytat), potem moze byc obrazek wysokosci tylko 160 px, itd...
    Mam nadzieje, ze to jest zrozumiale.. nie wiem, jak lepiej wyjasnic, jak temu rozumiem..
    Ale w innym Regulaminu (mysle w tym glownym od clubbera) wczesniej i teraz znow czytalam tylko o tych malutkich wymiarach bannera.. tylko 468 x 60 px, i ta wielkosc ze okreslil VDZ...

12. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam w niedzielne popołudnie i słoneczka życzę ...szczególnie tam gdzie go brak;)
    U mnie jest od rana i grzeje jak latem - plus 30 na termometrze od 8 rano ,
    toteż większa część dnia spędzam dzisiaj na ogrodzie i w leśnej ciszy na spacerkach :)
    Chwilkę po obiadku zasiadłam by Was odwiedzić i co nieco obejrzeć
    Literkowe sygienki są śliczne i...takie inne...czarujące...
    Kami czy ja mogę zamówić coś takiego dla siebie?
    Z imieniem Basia,literki w szafirowym kolorze z kropelkami rosy/wody a po boczkach łabędzie...może być gdzieś odrobinka zieleni(listki) i/lub żółte drobne kwiatuszki
    Nie jest to pilne zamówienie i spokojnie zaczekam na realizację a będę bardzo wdzięczna i z radościa ją założę :D
    Miłego popołudnia dla Wszystkich:)

JMJH lubi to.
  13. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Pewnie,że nie mam nic przeciwko,abyś miała podobną literkową sygnaturkę:)
    Przecież każda będzie odmienna,piękna,lecz inspiracja ta sama:)

PS. O Kami już uszyła tęczowy ciuszek. Słoneczko oświeca swym blaskiem literki:)
    Śliczne wykonanie:)

Hani udało się założyć avek,pomyślałam,że i mnie uda się już komplecik cały założyć,jednak nie:)

JMJH lubi to.
  14. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

O moje kochane to wy z moich stron kobietki
    założyłam pomorskie moze się wpiszecie kochanieńkie
    zapraszam dzis unas pogoda superwśna
    plaza i skwer pełne

a tak przy okazji Edytko moge zlozyc zamówionko na sygnaturke zimową animowana z płatkami sniegu i czyms morskim dla visan03 moze na tym zdjęciu
    http://www.tapeta-kolorowe-kwiaty-2.na-pulpit.com/pobierz.php?id=63597

JMJH lubi to.
  15. Kami

Kami Ambasador forum

16. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

nie wiem jak wpadlas na to ze my z twoich stron jestesmy ... my nie pochodzimy z pomorskiego tylko z slaskiego :)
    nie rozumiem rowniez twojego zamowienia... mam na tym obrazku ktory dalas zrobic dwie sygnaturki?? jedna zimowa a druga morska?? czy juz poknocilam cos??? :eek:o_O

JMJH lubi to.
  17. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

Może dlatego że Pogoria to nasz jacht stacjonujacy w marinie jego portem docelowym jest Gdynia

chodzilo mi o to że ma to byc zimowa sukienka i kapelusik ale z akcentem morskim

JMJH lubi to.
  18. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

my mowimy o Pogorii w Dabrowie Gorniczej:)
    zimowa sygienka i kapelusz z akcentem morskim ale z tego obrazka co dolaczylas wczesniej???

JMJH lubi to.
  19. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

tak z tego obrazka jeżeli by mozna było i by cos sie udało
    to kazda z nas miala inne skojarzenia ale nic to

JMJH lubi to.
  20. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

nie no chodzi o to ze obrazek ani z zima ani z morzem nie ma nic wspolnego hahah dlatego nie wiedzialam o co chodzi:) nie obiecuje czy cos z tego wyjdzie....

JMJH lubi to.