Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Kami

Kami Ambasador forum

2. kostuchna

kostuchna Forumowy żółtodziób

JMJH lubi to.
  3. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

JMJH lubi to.
  4. Kami

Kami Ambasador forum

Super, że jesteś zadowolona :) Uciekam dalej oglądać "Mam talent" :D Dobranoc :)

JMJH lubi to.
  5. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

Jeszcze raz dzieki piekne ja tez ogladam lubie takie rzeczy
    spokojnej nocki

JMJH lubi to.
  6. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

JMJH lubi to.
  7. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Witam i dziekuje.. Tak, Edi, chce sygnaturke od was i tez avatara, lecz ciezko teraz dla mnie jest zlozyc dokladne zamowienie i zyczylam sobie, zebyscie mi pomogly z tym dokladnym zamowieniem.. glowa nie bardzo mi dziala..

Moze te teczowe literki ze swiatlem na lewej stronie na gorze tak jakos, jak sa w http://vpx.pl/i/2014/09/04/cardeszcz2.png - z literek moje imie Hania, i to swiatlo moze byc przez caly napis - zeby te kolory byly troche jasniejsze.. I kiedy juz nadchodzi jesien, to moga byc kolo listki zlotej jesieni.. i grzybki.. i moze wiewiorka (jak zywa, rzeczywista)? Zostawiam Tobie, jak bedziesz widziala..
    Sygienka albo statyczna, albo ruchoma, zostawiam Tobie, jak bedzie lepiej wedlug Ciebie..

i ta druga (jesli moge zamowic dwie - tez z avatarem) z ta animacja http://vpx.pl/i/2014/08/30/zw.gif - glownie mi chodzi o te animacje - ten blysk i literki znikajace i zmieniajace sie w to cos - nie wiem, jak to nazwac poprawnie.. u tego bym potrzebowala Twoja pomoc z tym dokladnym zamowieniem, bo nie wiem, co bedzie dla Ciebie mozliwe i co nie. Lepiej bez tego strzelajacego czlowieka. Ale nie wiem, co zamiast niego.. moze lew i lwica, albo lwica z malym?. Co mi poradzisz, prosze? I tam z literek tez imie Hania - znikajace i zmieniajace sie w to cos..

Zycze dobrej nocki i kolorkow.. Tobie i wszystkim tutaj..

Ostatnie edytowanie: 7 września 2014
  8. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Witam:) Te literki teczowe robila Kami , jesli bedzie miec ochote, to zrobi sygne dla ciebie. Ja moge sie podjac sygny z animacja, ale na to potrzebuje troche czasu, wiec zrobie ja jutro lub pojutrze. Dzis niestety na to czasu nie bede miec

milej niedzieli zycze wszystkim

JMJH lubi to.
  9. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

Witam cieplutko
    dzidzius jest cudowny te twoje sygnatruki to jak bajka

10. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Moniko, ta sygnaturka jak i wczesniejsza, jest autorstwa Kami:)

JMJH lubi to.
  11. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

mnie sie mylicie ale i tak przepieknie tworzycie, przepraszam nie doczytałam
    moje sukienki od Kami to sama słodycz ta która mam zresztą też
    buziaczki cieplutkie
    ciebie tez poprosze ale jak bedziesz miała chwilę, gdzieś wczesniej przesłałam obrazek cos moze w tym stylu z animacją

JMJH lubi to.
  12. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

jak bedziesz miala ochote na nowa sygne to zloz konkretne zamowienie, z dokladnym opisem ( ewentualnie przkladem) i obrazkiem:)

JMJH lubi to.
  13. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

nie ma problemu zloze jak już ogarne wszystko:inlove:

JMJH lubi to.
  14. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witam niedzielnie:)

Widzę,że komuś spodobała się sygnaturka mojego pomysłu na tęczowe literki,ale głównie tu przecież o wykonanie chodzi:):)
    Kami super to zrobiła:)
    Ta morska sygnaturka literkowa jest też piękna:)
    Edytka widzę też ma nowiutki ciuszek, malec na sygnaturce słodziutki:)

Życzę wszystkim pięknej słonecznej niedzieli,samych miłych chwil oraz dużo odpoczynku:)
    Pozdrawiam:)

JMJH lubi to.
  15. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

oj u mnie pogoda okropna:( leje od switu:( i raczej slonecznie nie bedzie buuuuu

JMJH lubi to.
  16. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Bry wszystkim :)Bardzo mi się podoba sygnaturka literowa ta "morska" fajnie to Kami wymyśliła :) U mnie pogoda taka jak wczoraj, pięknie, słonecznie mam zamiar po obiadku znowu iść na spacer :) Grillowanie wczoraj było udane tzn. mięsko było pyszne, gorzoła zimna, atmosfera ciepła :D Masz piękną kiecuszkę Ziomalka( znowu zresztą) :inlove:

JMJH lubi to.
  17. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

hej ziomalka:D normalnie az ci zazdroszcze tej pogody i gorzalki hahahahaha ja od czasu do czasu to piwko bezalkoholowe wypije
    przeszlabym sie teraz na Pogorie.... jak ja dawno tam nie bylam uuuuuuuuuuuuuuuu
    a kiecke mam najpiekniejsza na swiecie mowiac bardzo skromnie:)

ze wzgledu na okropna pogode u mnie, zmienilam plany jesli chodzi o dzisiejszy dzien.... Haniu sygna dla ciebie:
    http://vpx.pl/i/2014/09/07/hania.gif
    http://vpx.pl/i/2014/09/07/haniav.jpg

JMJH lubi to.
  18. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Witam, dziekuje i tez zycze wszystkim milej niedzieli i posylam sloneczko, gdzie go nie ma.. tutaj swieci.. [​IMG]

Aha, dzieki, dobrze, jesli Kami bedzie miec ochote.. poczekam na obie, jak dlugo bedzie potrzebne.. Dzis glownie rodzina Cie potrzebuje.. glownie dzieci..

Edit.:
    Juuu, dziekuje bardzo, Edi, to przesliczne.. ide sie ubrac.. I mam nadzieje, ze sloneczko doleci szybko do Ciebie.. buziaczki..!!

I jesli jeszcze masz wersje robocza, prosze, czy mogla by byc ta sama, lecz z nickiem albo czeskim imionem Hana lub Hani - na czeskie forum? Tam jest teraz mozliwa sygienka do wymiarow 1000x200 px maks. (ale robia i nosza mniejsze).. Dzieki bardzo..
    Witaj, tak spodobala mi sie, tecza bardzo mi sie podoba, jest z moich ulubionych.. i mysle, ze nie tylko moich.. widze, ze tez Twoich.. Czy nie bedziesz przeciw, abym tez miala taka podobna?

Ostatnie edytowanie: 7 września 2014
  19. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Skromność, skromnością a obiektywnym trzeba być :D Edytko dzieci odkarmisz to możemy na Pogorii grilla zrobić i czymś zimnym zapić :p

JMJH lubi to.
  20. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Haniu przerobie sygne pozniej:)

Kingo no najpierw musze sie do Polski wybrac, widzisz bylam niedawno ale nie wiedzialam zes ty moja ziomalka hahaha bysmy sie spotkaly:) ostatnio na Pogorii ( nie liczac domu handlowego hahahaha) bylam chyba z 10 lat temu:) siostra z facetem tam teraz czesto biegaja lub jezdza na rolkach, podobno to calkiem calkiem zrobili hahaha za moich czasow nie bylo tam za ciekawie a i tak sie tam jezdzilo:)

JMJH lubi to.