Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

Ostatnie edytowanie: 6 września 2014
  2. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

no ja wlasnie bede musiala zrobic jakas surowke .... cos lekkiego do tego miesko grillowane :) dobra kolacja:)

takie cus mi wyszlo, jesli bedzie pasowac dorobie avek:)
    http://vpx.pl/i/2014/09/06/kinga.png

3. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Ziomalka poproszę na wszystkich literkach równą kratkę i z tymi białymi cieniami literki i ten obłoczek mgiełki wokół literek chcę biały podoba mi się ta wielkość kratki na literze "g" 8)reszta jest :inlove:i awka możesz wtedy dorabiać śmiało :DPodam Ci jeszcze przepis na marynatę którą bardzo lubię : szklanka jogurtu naturalnego, 2-3 łyżki musztardy, 3-4 ząbki czosnku i sól do smaku (ja daję wegetę) i najlepiej dzień wcześniej mięsko zamarynować wtedy jest najlepsze ;) Marynata świetna nie tylko do mięska na grilla do obiadku też fajnie smakuje :)A czy mogę prosić od razu drugą taką sama kieckę z awatarem i z chabrami :oops:Bardzo mi się podoba i chcę mieć dwie :oops:

4. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

no z ta rowna kratka to problem bedzie, bo co obroce literke to albo sie zmniejsza , albo powieksza, wplywu na to nie mam ::(

5. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Acha ale w sumie to, to akurat nie problem ;) To działaj śmiało :)

6. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

7. Kami

Kami Ambasador forum

Dzień dobry :)

Nie musisz zwracać się z zamówieniem do konkretnej osoby, chyba, że chcesz aby konkretna osoba zrobiła. Gdy jest zamówienie, robi je ta z nas, która ma czas i natchnienie :D:D:D

Chcesz, aby literki były zrobione z obrazka, który załączyłaś czy masz jakąś inną wizję?

8. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Kingaaaa a jakie tlo pod te chabry?? tez biale czy niebieskie podlozyc??

9. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

nie literki nie maja byc z obrazka takie jakmaja wszyscy tylko jakies fikusne napiski
    a obrazek to jakby mozna bylo z niego sygnaturke i awka osobno
    dzieki piekne

10. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

No idealna Ci ta kiecka teraz wyszła :inlove:Pod chabry też białe tło poproszę :)Bardzo dziękuję :inlove:

11. Kami

Kami Ambasador forum

Visan, a w jakim kolorze litery?

Edycja: Dobra, już doczytałam :D:D

12. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

13. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Nie przebieram się na razie bo ciągle nie ładuje się avatar :( A ja lubię kompleciki :D(i owce wariatkę). o_Oooooo jejku drugą też już zrobiłaś :inlove: Bardzo dziękuję :inlove: A szczerze powiedziawszy to ta z chabrami też mi się bardziej podoba :p

14. *renia*

*renia* Forumowy żółtodziób

Witajcie dziewczyny. Chcialam sie zameldowac na nowym forum dlatego potrzebuje nowa sygne i avatara i z tej okazji chcialam Was poprosic o cos stosownego. Kolor i motyw obojetny, zdaje sie na Was.

15. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

ostatno jestemna etapie kupowania ciuchów niebieskich, błękitnych, chabrowych, w kolorze morza coś z tego rodzaju i dwa napisy jeden visan03 a drugi monika

16. Kami

Kami Ambasador forum

17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dobrej nocki kochani:D

18. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

19. Kami

Kami Ambasador forum

20. visan03

visan03 Wyjątkowy talent