Stylowa Szafa

Discussion in 'Pracownie graficzne' started by Kami, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

słusznie:D

2. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Witam ;)

Czy mogłam bym poprosić o napis tego rodzaju w klimacie jesiennym ;)
    bez tła jeśli można :)

3. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Mam taki piękny kapelusz a nie mogę go nosić :(Ale chyba nie tylko ja mam taki problem .

4. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

podobno cos z avatarami sie dzieje.... musisz odczekac:)
    Aga sygna ma byc imienna czy z nickiem ???

5. *ewa*

dobrej nocki kochani:D

6. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

I wzajemnie dobrych snów :)

7. kontakt23

Oczywiście imienna ;)

8. *ewa*

witam kochane wróżki:D
    i miłych gości:D
    milutkiego dnia życzę:D

9. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

witam i ja i na kawusie zapraszam

10. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam drogie wróżki równie cieplutko jak u mnie za oknem ;)
    Śliczności obejrzałam a teraz do dalszych prac domowych czas xD
    Miłego popołudnia życzę Wam i wszystkim gościom

11. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Puk puk.. witam Edi i Kami i wszystkich.. na nowym forum z nowym nickiem..
    Bardzo mi sie podoba tutaj ta sygnaturka: http://vpx.pl/i/2014/08/30/zw.gif - glownie mi chodzi o te animacje - ten blysk i literki znikajace i zmieniajace sie w to cos - nie wiem, jak to nazwac poprawnie.. Czcionka i kolor czcionki tez mi sie podoba..
    I tez mi sie bardzo podoba tutaj ta sygnatura: http://vpx.pl/i/2014/09/04/cardeszcz2.png - te teczowe literki ze swiatlem na lewej stronie na gorze..
    I nie wiem, ktora wybrac i o co poprosic..

I bardzo dziekuje za rade (juz nie wiem od kogo - zapomnialam, przepraszam), jak odpowiedziec na wiecej postow.. tez nie wiedzialam, bo kiedy widze "Odpowiedz", to myslalam, ze chodzi tylko o 1 odpowiedz na 1 post i reszta nic..

Hania

12. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

13. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Bry krawcowe i odwiedzający :)Piękna pogoda dziś u mnie byłam na spacerze przyniosłam do domku jarzębinę, kolorowe listki i żołędzie mam zamiar jakiś bukiet wyszykować :music:I tak mnie te kolorki wszystkie natchnęły ,że bardzo proszę sygnę i awatara oczywiście literkową :D w szachownicę :pczarno ,białe literki z żółtymi gerberami tylko takie fest żółte 8)Gdyby nie było fest żółtych Gerberów to poproszę jakieś chabry generalnie chodzi mi o jakieś intensywne kolory. A u was jak sobota mija ?

14. kontakt23

15. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

hej ziomalka:) cos sie wykombinuje z ta sygna:) u nas piekna sloneczna pogoda:) niebawem idziem na spacerek a potem grill:)

nie ma za co Aga:)

16. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Hihihi ja właśnie przed chwilą mięsko do marynaty włożyłam bo też grillować mamy zamiar :DTrzeba pogodę wykorzystać, a co :p

17. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

Kami to ja tez chcę takie stylowe literki jedne dla visan03 a inne dla Moniki, kolorek może być niebiesko fioletowy ostatnio ubóstwiam lub morski ale to sama dobierz

Last edited: Sep 6, 2014
  18. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

dokladnie Kinga, trzeba wykorzystac pogode, nie wiadomo jak dlugo taka sie utrzyma:) poza tym lekarz powiedzial ze mam jesc wiecej warzyw i mieso grillowane lub gotowane, ze wzgledu na kaloriw bo za duzo przytylam hahahah . jednak tyle samo przytylam w pierwszej ciazy i nikt mi uwagi nie zwracal, ale ten lekarz chyba przewrazliwiony jakis

19. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Ja w ciąży , dużo przytyłam ale potem w sumie szybko do starej wagi wróciłam(ale to było kiedyś). I lekarz nic nie mówił. Widać teraz moda na zdrową żywność choć szczerze mówiąc zdrowe jedzonko nie zaszkodzi a jak jeszcze fajnie przyrządzone to przyjemne z pożytecznym mamy ;)Choć w tej chwili to ja na samych warzywach powinnam jechać hihihihhi