Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Edytko dobrze piszesz:) Mnie tu się już podoba:) Tylko jeszcze czasem znika mi mój avatar,nie widzę innych,owieczki też,gdzies uciekają,ale fajnie jest już. Tylko cierpliwości potrzeba:)

bealara lubi to.
  2. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

to jest poczatek, moze jeszcze nie wszystko funkcjonuje idealnie ale z czasem bedzie wszystko ok:) marudzenie nie pomoze, bo BP i tak zostanie przy swoim i to forum bedzie jakie jest. W kazdej grze BP zostalo zamienione na nowe we wszystkich jezykach, nie zrobili tez wyjatku dla Farmeramy:) albo sie przyzwyczaimy i dalej spotykamy tu naszysz starych dobrych znajomych albo rezygnujemy calkowiecie

3. aqua_nibiu_aniqa

aqua_nibiu_aniqa Okazjonalny autor

Witaj Kami :)
    Chciałam prosić o jakąś ładną szatkę i avatarka do tego .Motyw hmm jakiś skorpion ewentualnie jelonek w lesie jakieś grzybki do tego .Tak by myślą przewodnią była piękna ciepła jesień :)

4. babula40

babula40 Komandor forum

Witam naczelną krawcową :) wpadłam pooglądać poszyte kiecki (jak zawsze ,mucha nie siada) i życzyć niekończącej się weny tfurczej :)

5. carlain21

Ja się cieszę,że kolorystyka jest przyjazna dla oka i jest kilka fajnych zmian,które polubiłam:)
    Jak się odpowiada na posty, to fajnie widać "płynne"wyświetlanie tego posta w danym wątku,nie wiem,jak to inaczej określić:)
    Małe niedociągnięcia jeszcze się znajdują,ale mam nadzieję,że zostanie to dopracowane:)
    Edytko, kojarzę nick Cellulose ze starego forum i szukam jej starego ciuszka,jak znajdę to mogę tu link z postem wkleić,czy sówkę pogonić:)? Wiem,że będziesz szyć nowy ciuszek,ale szkoda jej tamtego,to szukam by miała na zmianę:)

6. bealara

bealara Mieszkaniec forum

no moze i masz racje bo zadziałalo, ale to, że od razu przerzuca na koniec nie jest ok, bo teraz dwa posty były jedenpo drugim to było fajnie, ale gdybym chciala odpowiedziec na cos ze staroci, to teraz zajęło by mi mnóstwo czasu szukanie wątku na którym skonczylam..
    nie wiem - nie ogarniam ..
    obys miala rację :) Mnie pewnie to zajmie spoooro czasu :(

Ale jedno co zauważyłam, to to, że łatwiej wrzuca sie obrazki. poprzednio było to troche skomplikowane i nie zawsze mi wychodzilo.

No to stawiam kawę laski za pomoc :)))
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ta największa jest dla BA :)xDxDxDxD
    BARDZO DZIĘKUJĘ WAM ZA POMOC xDxDxD

7. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

nie ma za co bealara....
    plus w dolaczaniu obrazkow jest taki, ze same sie zmniejszaja, wiec mod nie przyjdzie i nie upomni zeby zmniejszyc grafike hahahaha

8. Kami

Kami Ambasador forum

Babula! A Ty dlaczego sztucznej szczęki nie nosisz, którą Ci zrobiłam milion postów temu? :D:D:D

9. carlain21

Zajrzyj tutaj w ten wątek:

KLIK
    Szukanie będzie łatwiejsze:)
    Pomału wszystkiego każdy się nauczy, tylko potrzeba czasu,chęci i cierpliwości. A do nowego forum ja już przywykłam:)

10. bealara

Ej, no wiadomo, ze po paru boksach w monitor ale przyzwyczaimy się haha Ja zboksowałam klawiaturę, ale przeżyła! Jeszcze nie wiem jednego - teraz chciałabym pojsc wykapac sie i wrócic tu do Was. I pewnie za diabła nie uda to mi się po wyłączeniu kompa. Jak odnależć watek, w którym rozmawiało sie ostatnio?

11. BA_Musa

BA_Musa Guest

Wystarczy u góry wybrać obserwowane tematy, tam znajdują się te wątki, w których się udzielałaś:)

12. bealara

ok Jeszcze raz bardzo dziekuję. Czeka mnie jeszcze wiele pracy a ja juz od samego forum jestem wypompowana :D;);) kicam do wanny zebrac energię. BUZIAKI :wuerg:

13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dzień dobry,,chciałabym swoją starą/nową /sygienkę,,nowe forum zabrało mi ,,bo zmieniłam nick,,niewiele,ale, starczyło aby sukienka zniknęła,może dałoby się mnie jakoś ubrać,,bez cyferek które miałam,,pozdrawiam,,

14. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

nie wiemy jaka sygnaturke mialas na starym forum i jaki nick dokladnie uzywalas, wiec prosze napisac szczegolowe zamowienie i jaki podpis w sygnaturze uzyc

15. BA_Musa

BA_Musa Guest

Chodzi o tą sygnaturę.

16. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

aha czyli mam taka zrobic tylko bez cyferek tak??

17. BA_Musa

BA_Musa Guest

No z tego co zrozumiałam z postu Aleksandry to chyba tak.

18. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

powinnam pilnować tematu,,sorry,,tak ,tak,,to ta sukienka,,,,tylko chciałabym prosić,,,bez cyferek jeszcze raz dziękuję za pomoc,BA Musa

19. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2014
  20. Mirka

Mirka Baron forum

Witam krawcowe i wszystkich odwiedzających ten wątek... prace przecudowne... jedyne w swoim rodzaju... :)
    nowe forum choć z oporami jednak jakoś polubiłam...
    :D ... pozdrawiam... :)... Mirka (barmir)... :)