Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

2. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Bry..krawcowe...Moge prosic o cos "neutralnego" na okres przejsciowy w oczekiwaniu na wielkanoc.
    Jakas delikatna sukienka z nikiem w jakies "esy floresy" -kolorystyka raczej pastelowa .Rozmiar jak zwykle .

3. Kami

Kami Ambasador forum

4. -strzalka-

-strzalka- Komandor forum

Dzień dobry:)Odwiedziłam Wasze Studio i wybrałam sygnaturkę PP.27 , poproszę do kompletu avek również.
    Chciałabym jeszcze prosić o avek-literkę L, może dwie, tak na zmianę:).Oczywiście poczekam ile trzeba.
    Miłego dnia życzę:D.

5. Nutka

Nutka Komandor forum

carlain21 lubi to.
  6. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrawiam Szwaczki z mojej ulubionej Pracowni.
    Nie przynoszę materiału a mam prośbę o nową kieckę. Kami wiem że masz duże poczucie humoru - ja właśnie odkryłam że na farmie mam tytuł Dr Kapusta :inlove:;). W związku z tym może jakąś koziłeczną kieckę do tego tytułu bym dostała.
    Wiem obiecałam nie zawracać Wam głów zbyt często ale co zerknę na forum to nie mogę oczu oderwać od nowych kreacji. A co jakaś mi szczególnie się spodoba to w 99,9 % to dzieło Tej pracowni. Zostawiam coś na początek do nowego Alchemika i żeby nie było niejasności to tylko domowy soczek ;)
    [​IMG] [​IMG]

Nutka lubi to.
  7. Kami

Kami Ambasador forum

8. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

carlain21 lubi to.
  9. -strzalka-

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2016
    FarmerskiJoke lubi to.
  10. Kami

Kami Ambasador forum

Już poprawiłam :) Przepraszam, pomyliły mi się numerki :D xD:cry::eek::oops:8)
    Sama się zdziwiłam, że chcesz taką wampirzą sygnę :D

FarmerskiJoke i -strzalka- lubią to.
  11. -strzalka-

Sygienka zrobiona była profesjonalnie,jak wszystkie u Was:Dale do mnie nie pasująca.Ta jest w sam raz dla mnie.
    Dziękuję raz jeszcze.

FarmerskiJoke lubi to.
  12. Kami

Kami Ambasador forum

ryba4862, FarmerskiJoke oraz -strzalka- lubią to.
  13. -strzalka-

FarmerskiJoke lubi to.
  14. Kami

Kami Ambasador forum

15. FarmerskiJoke

FarmerskiJoke Stary wyjadacz

Bardzo dziękuję za profesjonalnie uszyty avatarek. Pozdrawiam i miłego popołudnia

16. Klara***

Klara*** Okazjonalny autor

Dobry wieczór :)
    Przyszłam poprosic o nową sukieneczkę z kapeluszem. Nie mam obrazka ale mam wizje sukienki. Chciałabym mieć na sygnaturce małą Mi i cytat
    Wszystko jest bardzo niepewne i to właśnie mnie uspokaja.Tove Jansson
    Jakby był na sygnaturce jakis ruch to tez byłoby nieźle :)
    Pozdrawiam i ustawiam sie w kolejce :)

carlain21 i Nutka lubią to.
  17. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Dzień dobry Kochane krawcowe!

Koniec zimy!
    Bardzo proszę o wiosenną kreację. Jestem cierpliwa, więc mogę poczekać.

18. sabinastolarz532

sabinastolarz532 Czeladnik forum

Siemaneczko!
    [​IMG]podsyłam tutaj obrazek bo chciałabym sygne z nim. i tak żeby obok leżały skorupki z pisanek . możecie wprowadzić element ruchu . Z góry dziękuje

19. Kami

Kami Ambasador forum

20. Klara***

Klara*** Okazjonalny autor