Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To takie pytanie - od czego Wy zaczynałyście dokładnie po zapoznaniu się z paskiem u góry GIMP'a ;) ? To bardzo mi pomoże :) Może polecicie jakieś tutoriale z których Wy korzystałyście oprócz gimpuj ?

2. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Nie pomozemy ci, bo pracujemy w Photoshopie a nie w Gimpie, Poza tym watek z poradami i pytaniami jest tutaj

Zła_Kobieta lubi to.
  3. agafarm

agafarm Okazjonalny autor

4. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

5. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)
    Mam prośbę odnośnie tej sygny, oczywiście jak nie będzie to problem.
    Jakby udało się poprawić, to z góry dziękuje:)

Chodzi mi o napis, może inną czcionką i jakby nie miała ramki, tylko sygna była otwarta.

6. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

no bedzie problem, bo nie posiadam kopii roboczej tej sygnatury:( jesli przy przyjeciu nie ma zadnego ,, ALE,, to po prostu usuwam kopie robocze sygnatur.... nie pisalas nic wczesniej , wiec usunelam wszystko z komputera

7. Megan

Megan Komandor forum

ok, nie przejmuj się, w takim razie będzie jaka jest, ubiorę ją we wrześniu:)
    To moja wina, że od razu nie napisałam, na przyszłość będę pamiętać, że poprawki robi się od razu:)

Bardzo lubię wrzosy, wrzosowiska czyli wszystko co wiąże się z tym tematem.
    Nie szukałam jeszcze żadnych obrazków, jakbyś miała jakiś "wrzosowy" materiał, to chętnie schowałabym do szafy taki komplecik.

8. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

9. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Witam. :)

Chciałabym zamówić sygienkę na rok szkolny. :) Bo w końcu to jutro rozpoczęcie, prawda? :)

Może być coś z uczniami, nauczycielką, tablicą, ławkami, budynkiem szkoły, itp., ale może być też coś z tego:
    Napis Wika, Wiktoria, lub Wika7022 (możecie wybrać, który napis będzie wyglądał najładniej na sygience).
    Może być jeszcze coś z tego:

Jesienną zamówię troszkę później, na razie musimy nacieszyć się letnim słońcem.

Miłego popołudnia. :)

Megan lubi to.
  10. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Wikaaaa pobudkaaaa jutro jest niedziela:D a w poniedzialek ostatni dzien sierpnia hahahahahah
    a te sygny co wybralas sa od Kami wiec musisz poczekac az sie tu zjawi:)

11. Wika7022

No wiem, ale ja taki typ człowieka, że muszę mieć wszystko trochę wcześniej, a już nie mogę się doczekać końca wakacji, serio. :D
    Dobrze. :) Edytko, a może ty też coś uszyjesz, to będę mieć 2 wersje. :) Może ty jakąś bardziej humorystyczną, a Kami coś spokojnego. ;)

12. Megan

Megan Komandor forum

Nutka lubi to.
  13. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Uwazaj tylko zeby cie ulewa nie zlapala:D

Megan lubi to.
  14. Wika7022

Haha, prawdopodobność spadającego deszczu w ostatnim czasie jest mniejsza niż 10%. :p

Megan, śmiało sukieniusię zakładaj. :D

Megan lubi to.
  15. Megan

Megan Komandor forum

Nie dam zmoczyć tak ślicznej sukieneczki, kapelusik też ma, więc deszcz nie będzie strasznyxD

Założę na pewno, lecz jeszcze tą obecną się nacieszę:)

Nutka lubi to.
  16. barozd

barozd Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam kochane krawcowe:)
    właśnie oglądałam wasze propozycje, wszystkie są przepiękne:) chciałam zamówić propozycję nr 2 , oraz jesienną 1.chociaż wszystkie są cudowne i chciałoby się je mieć wszystkie:)
    Pozdrawiam gospodynie i gości:)

17. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

musisz napisac dokladne numery sygnatur ktore chcesz zamowic :)

18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    bardzo fajny pomysł z galerią Waszych prac :inlove: i oczywiście wybrałam coś dla siebie :)
    bardzo proszę o tę sygnaturkę z napisem bacowa70

19. Megan

Megan Komandor forum

Też tam zajrzałam i śliczne są te propozycje, bardzo dobry pomysł:)

Poczekam jak będą zimowe, na jesień mam już dwa kompleciki, chyba wystarczy:)

20. *Edyta*

*Edyta* Generał forum