Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Deweloper

Deweloper Czeladnik forum

dzięki wielkie ; ) Jestem bardzo zadowolony :D

2. Kami

Kami Ambasador forum

No to super :D:D:D Polecamy się na przyszłość :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. Kami

Kami Ambasador forum

Rysia i ryba4862 lubią to.
  5. SMOD_Atena

Świetna ta sygna jest, bardzo dziękuję Kami i już się wystroiłam ;)

6. Kami

Kami Ambasador forum

7. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Witam,
    czy mogłabym poprosić letnią sygnaturkę? Kompletnie nie wiem, jak mogłaby wyglądać, więc zdaję się na Twoją kreatywność. :)

Z góry dziękuję i miłego dnia życzę. :)

PS: Sygnaturka i avatar z Minionkami świetne! :inlove::inlove::inlove:

8. Kami

Kami Ambasador forum

Wika, przepraszam, ale codziennie nie będę Ci robić sygnatury. Skoro z Minionkami jest taka świetna i w dodatku ma letni i wakacyjny charakter, to może ją ponosisz trochę? Widzę, że znowu zaczynasz bieganinę po studiach i zamawianie sygnatur na 5 minut. Sorry, ja się na to nie piszę. Szkoda mi mojej roboty.

9. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Ok, przyjdę trochę później.

10. SMOD_Atena

Dziękuję pięknie Kami :) Trochę inaczej wygląda ta paniena, jakoś broda jej się wydłużyła :D ale pewnie inaczej się nie dało zrobić, dlatego też już nie marudzę, jeszcze raz dziękuję i zapisuję a Tobie miłego wieczoru życzę :)

11. Kami

Kami Ambasador forum

Co prawda na tamtej sygnie broda nie jest wydłużona, być może odnosisz takie wrażenie ze względu na wygięcie obrazka , ale czego się nie robi dla klienta :D:D:D Proszę, zmieniłam całkiem koncepcję, może to Ci się bardziej spodoba:
    http://vpx.pl/i/2015/07/01/aten3.png

:)

Rysia i ryba4862 lubią to.
  12. SMOD_Atena

Cześć Kami ;) Pewnie jest tak jak napisałaś i bardzo dziękuję za nową koncepcję - jest super,bardzo mi się podoba i nie mam już żadnego "ale" ;) Jeszcze raz dziękuję, pozdrawiam i miłego dnia Ci życzę :)

13. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Witam.
    Ja oczywiscie po sukieneczke przyszlam.
    Marzy mi sie taka letnia z jakimis motylkami czy motylkiem siedzacymi na literkacz albo latajacymi w tle.
    Jezeli moge poprosic i jest to do zrobienia to baaaardzo poprosze.
    Pozdrawiam i z gory dziekuje.

14. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Kami. Przyszłam do Was z gorącą prośbą. Zostałam zmuszona do założenia nowej farmy , więc i na forum chciałabym wchodzić z nowego konta. No i mam prośbę o nową sukienusię i kapelutek pasujący do niej. Oczywiście musi być żabka, coś w takim stylu. Resztę pozostawiam dla Twojej wyobraźni. Z podpisem Mariola.

Rysia lubi to.
  15. Kami

Kami Ambasador forum

Rysia, ryba4862 oraz ankagdw lubią to.
  16. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Kami, wielkie dzięki.Super ubranko.[​IMG]
    Dziękuję, że od żabki zaczęłaś. Teraz muszę się tylko odziać. I jeszcze sobie najpierw przypomnieć jak to było.Wielkie buziaki.

17. Kami

Kami Ambasador forum

18. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Witam Najlepsze Krawcowe :)

Kamilko, przez to łowienie i inne pnącza zmienił się stan wyspy (236)
    Jeśli to nie problem, to poproszę w wolnej chwili o zmianę :)

19. Kami

Kami Ambasador forum

20. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Kamilko :) Pięknie dziękuję:)