Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. litkajestem

litkajestem Moguł forum

2. Nagietek

Nagietek Koneser forum

Dzień dobry
    poproszę o sygnaturkę z nagietkiem albo innym pięknym kwiatuszkiem i podpisem halugata :))
    awatarek też mi się marzy :))
    dziękuję i grzecznie w kolejce się ustawiam .

3. Kami

Kami Ambasador forum

4. Nagietek

Nagietek Koneser forum

bardzo,bardzo dziękuję są śliczne :)

5. MBK-

MBK- Forumowy żółtodziób

6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

hejka dziewczyny :) tak sobie "pacze" i "pacze" i w szafe swoja tez "pacze" i nie widze nic kolorowego...znaczy sie niby jest ale wszystko jakies takie smutne..powazne.. eleganckie.. zachcialo mi sie kolorow lata,nieco radosci w sygnie..co konkretnie ?nie wiem...zdam sie na Was bo nie moge sie zdecydowac co mi sie bardziej podoba czy Anndzeliny sygna ,czy Mileny czy Esterki...moze jakies pomieszanie? :music: zdaje sie na was...jak bedziecie mialy ochote i jakis fajny pomysl to moga byc 2 na przebranie..jedna w ramce druga otwarta,jedna od Edzi druga od Kami ...tak wlasnie tak bym chciala.2 -pazerniak jestem xD:cry: palemki,drineczek te sprawy :p takie zywe i z jajem ;) (tylko bez delfinow,jak juz to lepsza papuga albo jakies inne zwierze ,oby nie delfin)

aaa Edzia wiem ze maluszek zakatarzony wiec nie spiesz sie .poczekam ile bedzie trzeba .Ucaluj i zdrowka zycze slodziakowi:)

7. litkajestem

litkajestem Moguł forum

8. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

bry:)
    mowisz, ze szewc bez butow chodzi???? hahaha pomysla mam i juz zaczelam dziergac:D i bedzie z tlem jak cos:)
    maly dzis jakby lepiej, juz tak nie marudzi bardzo i spal lepiej niz noc wczesniej
    nie otwiera mi sie ten link

9. ankagdw

no cos w ten deseń :p sama sobie to nie zawsze wychodzi tak jak powinno a i czasu nie mam .dzisiaj sie szpinak na mnie zemscil...tone chyba go mialam do oporzadzenia :sleepy: i to pakowanie.. :wuerg:kartonow mi zabraklo :cry:

10. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

11. ankagdw

o_Oo_Oo_O:cry:xDxDxDxDxD:cry::cry:xDxD:cry::cry::cry:leze xD:cry: wykladka na plecy i turlanko xD:cry::cry: o ja Ciee ...:D ten gosc w powierzu i ten koksik po lewej sa megaa xD:cry: ja pitole no sie zryczalam :D dzieki Edzia :music:

aaa jeszcze jedna sprawa ,prosze trzymaj mi psd do tego :D cos mi sie wydaje ze szybko sie z nia nie rozstane ibeda ewentualne zmianki co jakis czas :D

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2015
  12. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

oki doki:D sygna zapisana:) az sie boje twoich ,,przeinaczen,, w niej o_Oo_Oo_Oo_O:cry::cry::cry::cry:xDxDxDxD

13. ankagdw

mozesz sie szykowac na ubieranie koksika w czapke i slipki mikolaja i wdeptywanie ludzika w snieg xDxD:cry::cry: debesciak jest ,a z tylu na przyklad jakis ludek co z sanek wypadl ,albo kopnal go reniferek :D a z przodu panna sniezynka :D
    nie takie straszne widzisz :D wizja na zime juz jest :pxD:cry::cry:

ryba4862 lubi to.
  14. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

nie robie ci juz zadnej sygny hahahaha zawalu dostane!!! jakby ta pani kiedys tutaj przyszla i poprosila o sygne, a ja powiem: TAK, ZROBIE CI, to prosze mnie huknac w potylice na opamietanie hahahaha:D

ankagdw lubi to.
  15. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Ale bomba no Anka pięknie wyglądasz :)

16. haft61

haft61 Fanatyk forum

przyszlam zlożyc zamowionko do moich pieknych krawcowych

pod kniec tygodnia weselisko urzadzam zmojom menżo/zona i chcialybyś my kakies sygnaturki spójne
    z nikami haft61 i aga7291
    poprosze o wesole mordskie choc ja nad morzem mieszkam a druga połowa w szczecinie (mowi sie że szczecin nad morzem tez leży choc go dzieli 100km) ale nic to

dziewczyny jestescie tak kreatywne ze nie podrzucam rzadnych materiałow

17. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

18. ankagdw

ale ,ze co nie zrobisz mi tych slipek i czapeczki swiatecznej dla koksika? :oops::cry::cry::cry:to jak on w zimie bedzie wygladal? jak z klubu morsow ?:oops: a jesienia? listkow w lesie nie zrobisz i slipek z futerka ? :(zimno mu bedzie w tych letnich :oops:jeszcze mu jaka wiewiorka orzechy obgryzie xDxD:cry::cry::cry: i do dziupli zaciagnie :pxDxD:cry:
    wiesz co... ale zeby tak w temacie co by mnie scierka zaraz nie pogonili to bym poprosila avek ... bo mi te szpilki nijak nie pasuja :oops::p

ryba4862 lubi to.
  19. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

rozumiem ze koksika chcesz na avek??
    a tak wracajac do twojej sygny hahaha to wiesz,hmmmm byla tu kiedys taka co se wydziwiala z sygienkami i poszlaaaaaa hahahahah

ankagdw lubi to.
  20. ankagdw

:oops: ale ja nie wydziwiam :p koksika przyjelam takim jakim go stworzylas przeciez 8) kolejna na jesien ,chyba... xD
    avek to z ta laluna chyba :p bo koksik to niebardzo raczej na avek...ide bo w łeb dostane zaraz xD:cry: