Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Kami

Kami Ambasador forum

Odpowiedź już raz otrzymałaś, powtórzę ostatni raz: Twoja ulubiona pracownia znajduje się na forum Rising Cities. Tu nie wykonujemy tak skomplikowanych zamówień.

kinga4157, malgosia355 oraz ankagdw lubią to.
  2. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Wiem, widziałam studio Natalki, już tą sygienkę, aktualną mam z Forum RC. A jeśli dla Was jest to za trudne... to jest trochę dziwne. No cóż, szkoda, że nie wykonałyście zamówienia.

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

za trudne to widac jest dla Ciebie do zrozumienia jak Ci ktos pisze ze nie masz tu czego szukac ,proste teraz?

4. Wika7022

Czy ktoś Cię prosił o zdanie? Nie. Po prostu myślałam, że dacie radę zrealizować zamówienie. A myślicie, że Natalia ma mało na głowie?! Wy jakoś teraz zamówień nie macie i nawet nie chcecie zrobić. Ale cóż poradzić na Wasze charaktery, róbcie, jak chcecie. Tylko życzę Wam, żebyście przez to nie straciły klientów...

"Nie bądź taka do przodu, bo Cię z tyłu zabraknie".

5. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Wika, Kami napisala drugi raz do ciebie, ze masz sie udac do Atelier na RC. Dodala rowniez , ze tu nie bedzie zrobiona dla ciebie sygna. Mamy prawo odmowic zrobienia sygnatury czy avatara i nie musimy sie z tego tlumaczyc.
    O naszych klientow bac sie nie musisz, mamych swoich stalych, ktorych bardzo szanujemy. A ile zamowien mamy tutaj, to jest nasza sprawa, nie jestesmy tylko tutaj i mamy rowniez prywatne zamowienia, nie na forum BP.

A tutaj sygna dla anndyj :inlove:xD
    http://vpx.pl/i/2015/04/30/anndyj.png

6. Wika7022

Spoko, pójdę do kogo innego. Możecie się liczyć z tym, że straciłyście klienta.

7. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Zapewniam cie, ze to przezyjemy:)

WhateverHappenes lubi to.
  8. Wika7022

Oby.

9. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Posluchaj, nie mam zamiaru z toba dyskutowac tutaj, Kamila napisala 2 razy do ciebie, ja napisalam jeszcze raz. Wydaje mi sie, ze za kazdym razem bylo zrozumiale napisane. Temat jest zakonczony. Mozesz zlozyc zamowienie u kogos innego na tym forum:)

kinga4157 lubi to.
  10. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ty sie o moje tyly nie boj . a akurat w tym miejscu nikt mnie o zdanie prosic nie musi zapewniam Cie .
    i tak notabene to wiesz akurat niewielka strata ,z głodu nie umrzemy..w zadnym studiu tutaj bez ciebie..

Edziaaaaaa xDxD:cry::cry: a u kogo powiedz? bo ja tu wyrywnych nie widze :DxD:cry::cry:

kinga4157 i gosiagosia60 lubią to.
  11. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Anka... daje dziewczynie szanse sprobowac:D:D:D

kinga4157 lubi to.
  12. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Edzia :inlove::inlove::inlove: nic więcej nie napiszę bo mi słów brakuje :music::music:ps.widze że poważnego klienta stracilyscie 8) taka strata :cry::cry:Ale to nic, ja po prostu będę więcej zamawiać :D

kinga4157, ankagdw oraz gosiagosia60 lubią to.
  13. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

no wolalabym zebys cos jednak powiedziala... ale widzac te serduszka to jednak sie podoba.... troche sie balam robiac ta sygne, no ale ta czacha mnie urzekla tak bardzo, ze musialam sprobowac:D

noooo klienta stracilysmy.... chyba sie upije woda mineralna z tego powodu :D:cry:

14. anndyj

anndyj Nadzorca forum

powiem tyle, że czuję się dopieszczona xD:inlove:

kinga4157 lubi to.
  15. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

no to mnie bardzo cieszy:)

kinga4157 i anndyj lubią to.
  16. Kami

Kami Ambasador forum

O matkooooooo, ale traumatyczne przeżycie.... Bez kozetki u psychoterapeuty się nie obejdzie.... :cry::cry::cry::cry:

Bry :D:D:D

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dzień dobry,chciałabym zamówić coś wiosenno-letniego w pastelowych kolorach.Tradycyjnie z kotkami.Może być z błyskotką i animacją.Z góry dziękuję.
    ps.ja też zamawiałam u Natalii,więc nie wiem czy mogę "wrócić" tutaj.Jak nie,to ok.Tylko proszę o odpowiedź.

18. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

bry:)
    Karolina.... ja cie prosze, ty nie zadawaj takich dziwnych pytan! Daj lepiej jakis obrazek, ktory ci przypadl do gustu, potem bedziemy myslec na sygna

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wolałam się upewnić :)
    Nie mam obrazka,Wy mi zawsze ładnie wymyślicie,więc się zdaje,ja nie mam gustu do tego wyszukiwania .... Może tym razem bym prosiła o takie coś rysunkowego,zawsze mam realne kotki,to bym teraz poprosiła o taki "narysowany",wiecie o co chodzi :)

20. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

wiemy, wiemy.... cos takiego jak ma Wika w sygnie... postaram sie cos zrobic jeszcze dzis, jak synka poloze spac, jesli nie dam rady dzis- to jutro:) sorki, ale nie mam wiele wolnego czasu, wiec to u mnie teraz dluzej trwa:)

Ostatnie edytowanie: 1 maja 2015