Stylowa Szafa

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika Kami, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Też poczuwam się do winy i przepraszam. Obiecuję popracować nad sobą :oops:

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o_Oo_Oale ze niby co?o_O-.- nosisz? wracasz do kiecek ? wracasz i nosisz to do czego sie poczuwasz hęę? nie wyrzucasz przeciez po 2 godzinach albo 2 dniach do smieci nie?

gosiagosia60 lubi to.
  3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Witam najlepsze krawcowe :)
    Kamilko, jeśli można to znowu o zmianę proszę - wyspa 214.
    Event świąteczny zaowocował w TPD i tak szybko awans poszedł.

gosiagosia60 lubi to.
  4. Zła_Kobieta

Noszę, ale niektóre czasami krótko. :oops:
    Za to wszystkie mam zapisane w specjalnym do nich programie i jeszcze nie raz wytargam z garderoby Wasze pierwsze produkcje ;)xD

malina080870, ankagdw oraz gosiagosia60 lubią to.
  5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam kochane wróżki:D
    mam gorącą prośbę:wczoraj zmarła moja mama,czy mogę prosić o stosowną kiecunię i kapelutek?
    mam już 2 cudowne kreacje,ale będę nosić przez dłuższy czas więc nie wypada chodzić wciąż w tych samych................
    obiecuję nosić dłużej niż 5 min.
    a swoją drogą esterko twoje zachowanie jest delikatnie mówiąc niestosowne.................

ryba4862 i malina080870 lubią to.
  6. ankagdw

wiemy ;) dlatego nie musisz absolutnie personalnie tego odbierac kochana ;)

7. ankagdw

[usuwam]
    Wiesz co Esterko,jak ci cos mowi jedna osoba to mozna smialo olac,jak dwie tez mozna ale jak Ci mowia wszystkie dookola to chyba jednak cos w tym jest...to,ze sa te studia to nie znaczy ,ze bedziemy w nich codziennie robic po 3 kiecki dla Ciebie po to tylko zebys ubrala na chwile...tak jak ostatnio kiecke od Natalii...ile nosilas 2 godziny?juz nie mowiac o tym,ze miedzy Toba a Kami mna i Natalia tez jest spora roznica wieku i Kami ktora na codzien uczy w szkole mlodziez w Twoim wieku raczej nie pozwoli sobie na odzywki jakich uzylas kilka postow wstecz.kindersztuby trzeba by sie bylo nauczyc conieco-przydaje sie w zyciu.mysle ,ze i tak Ci lagodnie napisala...z reszta nie wyciagasz moja droga wnioskow..nie tak dawno Natalia Ci napisala co myslii nic sie nie zmienilo.o dziwo moja sygne nosilas prawie przez tydzien a to mam wrazenie ,ze tylko dlatego bo Cie zapytalam czy bedziesz nosila.na takie szybkie przebieranki to proponuje edytor online -obsluga prosta jak konstrukcja cepa ,tam mozesz sobie szyc do woli...i bedziesz miala ilosc adekwatna do jakosci..ja tez ze swojej strony odmawiam dopoki nie zaczniesz szanowac naszej pracy darmowej i dobrowolnej.to nie pole bawełny .tyle z mojej strony

Edytuję,usunięty cytowany post usuwam.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 kwietnia 2015
  8. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

[usuwam]

Wiem , ze to nie watek dyskusyjny, ale sledze od wczoraj to co sie tu dzieje i mysle Esterko, z powinnas zweryfikowac swoj punkt widzenia.
    Kami ma racje - kazda praca ,to czas poswiecony dla CIEBIE .
    Byc moze Kami poswieca wiecej czasu na stworzenie tej sygnatury, niz ty ja nosisz.
    Wybacz wiec, nie jest tu po to by spelniac 20 twoich zachcianek w ciagu doby.
    Kazda prace trzeba docenic..a my docieniamy ja w ten sposob, ze "nosimy" wykonane przez Kami kiecki dluzej niz 2 godziny.
    Twoja wypowiedz jest niestosowna i niegrzeczna. Nie wiem ile masz lat, ale sadzac po stylu i bledach ortograficznych jestes mlodziutka i musisz sie jeszcze wiele nauczyc ....

[usuwam]

Edytuję,usunęłam cytowany,usunięty post,oraz niestosowny dopisek również.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 kwietnia 2015
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Esterka23 Twój post usunęłam,bardzo proszę zapoznaj się z Regulaminem forum:>>>KLIK<<
    Na przyszłość bardzo proszę o stosowniejszy dobór słów,zachowanie kultury i nie obrażanie innych Graczy.
    Tym razem tylko upominam.

Pozostałych Graczy również proszę o zaprzestanie prowadzenia tutaj dyskusji prowadzących do kłótni.
    Dziękuję i miłego popołudnia wszystkim życzę :)

ankagdw lubi to.
  10. Kami

Kami Ambasador forum

Bardzo proszę :)

http://vpx.pl/i/2015/04/08/rybka.png

Ewuś, współczuję serdecznie.... Proszę, coś takiego zrobiłam:

http://vpx.pl/i/2015/04/08/ewaa.png

http://vpx.pl/i/2015/04/08/ewaav.jpg

11. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam kochane wróżki:D
    Kamiś sukieneczka jest idealnie dopasowana:D
    wieeeeeeelkie dzięki za współczucie i komplecik:*:*:*
    komplecik już schowany w szafie,napewno założę jak przybrudzi się ten co noszę:D

12. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Witam Super Krawcowe :)

Kamilko, pięknie dziękuję :)

13. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Kamilko a ja mogę coś zamówić ??

14. Kami

Kami Ambasador forum

Jak możesz nawet o to pytać? :) Pisz szybko co ma być, w jakim kolorze i wszelkie inne szczegóły, a ja się postaram, aby zamówienie było zrealizowane jak najlepiej i żebyś była zadowolona :)

15. niesamowitusia

Kamilko kochana - nie spieszy mi się - tyle czasu z gołym tyłkiem latam to i poczekam hihi. Nie gniewaj się, ale chciałabym coś podobnego jak już kiedyś miałam. Ale mam nowy dysk w kompie i mi tamte poszły... :( Napisz Kasia - z takich liter wypełnionych do połowy wodą - mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi. :)

malina080870 lubi to.
  16. Kami

Kami Ambasador forum

17. niesamowitusia

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2015
  18. Zła_Kobieta

Zamiast "test" masz w tym miejscu swój login forumowy. U góry forum.
    Klikasz, rozwija się i tam bodajże drugie od góry masz "sygnatura".
    Klikasz w to. wyświetli Ci się okienko. U góry masz różne opcje i wybierasz tą do wstawiania grafik. Wklejasz link do sygny, potwierdzasz, zatwierdzasz zmiany i gotowe.
    Grafikę wkleja się dokładnie tak, jak w posty.
    Nie zapomnij sobie wypośrodkować, bo domyślnie ustawia z boku.

malina080870 i ankagdw lubią to.
  19. niesamowitusia

A jednak dobra Kobita z Ciebie - DZIĘKUJE !!

malina080870, Zła_Kobieta oraz ankagdw lubią to.
  20. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

malina080870 lubi to.