Opinie Styl łapek - misje 24 godz.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 29 marca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

A ja dla odmiany trochę popracuję :) Może szału nie ma, ale konto chciałabym trochę odbudować, a pnącze z 200k pd w tym może pomóc :) bonusem S też nie pogardzę, będę mogła szaleć jak już będę miała wartościowe itemy :)

2. puniak3

puniak3 Moguł forum

oczywiście że hamaczek w tygodniu 24 h chyba zgłupieli i jeszcze taka marność w nagrodach

3. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Przy takich ilościach wystarczy raz dziennie odwiedzić Farmę. Tylko bambusowego ... trochę więcej. Najwyżej się go pominie, chociaż w 24h żaden problem wysiać.

4. klonek68

klonek68 Generał forum

Tradycyjnie robię...dla jaj WielkanocnychxDxDxD

5. AngelGina

AngelGina Generał forum

Większość na hamaczkach, pewnie wszystkie zajęte, taki tam tłok :D, więc robię misje, co mi tam ;)

6. jajki

jajki Okazjonalny autor

Nagrody dla początkujących.czyli dla graczy z wyzszymi poziomami gra nie warta zachodu.
    Dołanczam do odpoczywających.

7. incasent

incasent Ambasador forum

Aż głupio napisać, że robię, tyle hamaków rozstawionych :), no ale widzę, że nie będę sam :)

To ja jako początkujący dołanczam do robiących ;]
    -----------------------
    Jutro - praktycznie same wylotki - same wylecą ;)
    Piątek/Sobota - 3.995 szt roślinki białkowej ~ 7 zbiorów = 3,5 zbioru/24h [ roślinka z sama wodą rośnie 4 godziny ]
    Niedziela/Poniedziałek - 4.020 bambusowych hantli ~ 7 zbiorów = 3,5 zboru/24h [ roślinka z sama wodą rośnie 4 godziny 24 minuty ]
    Wtorek - 1.330 herbacianych kwiatów = 2 zbiory + drobne... [ roślinka z sama wodą rośnie 4 godziny 48 minut]
    ----------------------
    Pnącze średnie, ale jak zawiśnie, to jeść nie będzie wołać :) Niektóre nagrody wręcz śmieszne, ale jest trochę punktów sezonowych [zamiast siać do zleceń, to posieje do eventu ;) ], jakieś skrzynki bonusowe i toszkę innych drobiazgów :), więc poklikam między myciem jednego okna, a drugiego w przerwie na dymka :)

Ostatnie edytowanie: 29 marca 2023
  8. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

nie bedziesz sam tez tam cos dłubnę :D
    dla jaj tez ze skorupek coś wyciągne :D

9. renia111979

renia111979 Mistrz forum

Dołączam do Was robiących xDxDxDxD dla naklejek , a co :oops:8)

10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Jak przeczytałam poradnik to byłam w 99% na nie.-.-8).
    Ale tak na wszelki wypadek przed 14-tą posiałam szarłat.xD:cry:xD
    Pomyślałam sobie, roboty niewiele . . . - przybytku też.:D, ale jednak zrobię te misje.:)

11. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Nie lubię misji 24 h(taka jestem oryginalna), ale szkoda, że tutaj nie jest trochę trudniej + lepsze pnącze... Wtedy byłby sens zrobić.
    A tak to się pewnie samo zrobi, chociaż i celu w tym nie będzie żadnego.
    A potencjał widzę:p
    Cos tam pogrzebię przy okazji.

12. pbkl

pbkl Generał forum

Nie dla mnie ten sznur samochodow...wole bujaczek :)

Siac nie bede na 1 lace a demolka nie wchodzi w gre.

Tluke misje w spoldzielni, bo tyle lat leza odlogiem. Dla mnie super, ze takie slabe nagrody.

13. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

a ja tam robię a co mi tam od przybytku głowa nie boli

14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

odpuszczam, zamierzam leżeć a nie zasuwać , tym bardziej że sn znikł po ostatnim ewenie , a na pnączu pd którego ja nie kolekcjonuję więc mogę spasować :)

15. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Nie lubię misji 24 h.

16. kencik1983

kencik1983 Wyjątkowy talent

Zaprazam na umycie okien do Poznania ,okna mi nie po drodze,a mam az jedno podwójne balkonowe haha.Event zrobie jak sie da połaczyć pracę na popołudnie i zadowalać klientów prywatnych wypiekami ;)

17. franczeska062001

franczeska062001 Okazjonalny autor

A ja tam lubię misje 24h, chociaż ta akurat ma tak marne nagrody, że normalnie masakra... Chyba faktycznie dla początkujących farmerów... Popracuję lepiej nad misjami w spółdzielni, hamaczek?:p Nieeee, przed świętami roboty tyle;)

18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Witam :)

Czy roślina eventowa zostaje na drugi dzień czy od nowa trzeba będzie rozsiewać ?

Sama nie wiem czy się porywać
    ale można skrótami

I misja olać :p xD ale ona sama się w sumie robi dla naklejki skrzyni bonusów

II misja
    1 srebrne
    2 całość

mamy dwa itemy Być jak tuńczyk , Styl batona białkowego
    III misja nie robimy bo tam dodatkowo wylotki a jaśki na urlopie ;)

IV misja
    1 srebrne
    2 całość

mamy itemy Taniec tygrysów , Dyscyplina na potęgę

V misja
    1 srebrne
    2 srebrne i złote

item Mód na serce

VI misja
    1 srebrna
    2 srebrna złota
    i opcjonalnie diamentowa dla itemu na pamiątkę do paska

ogółem
    rośliny białkowej 1930
    bambusowy hantel 1960 + 1825 =3785
    kwiat herbaciany 1230 ( +75 )

wylotki dzwonek wietrzny 80 sztuk misja V

chyba dobrze to policzyłam :sleepy:
    niby nie dużo a jednak

nie wiem czy z tym ruszę nawet na skróty

19. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Hehehhe... bawisz się we mnie z tymi oknami i dymkiem? ;) Ja się ciągle zastanawiam czy robic ale poszłabym mocno na skroty. Tyle,ze na wypadajki niczego nie posiałam... A misje w spółdzielni czekają,nawarstwiły się w ciagu 9 (?) lat nieobecności :D No nic, pomyslę, do 14.00 mam czas ;)

20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Przy tych misjach zawsze się boję, że wysiać to wysieję, ale zapomnę oddać... Czasem mi się to zdarza, ale sytuację ratują podwójne itemy. Chociaż tutaj nie wszystkie są podwójne:eek: Postaram się uważać w takim razie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.