strzelanie w aktualnym evencie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~czarodziejka, 17 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Z tego co wiem strzelanie nie jest ograniczone czasowo a mi spadło z 50 ustrzelanych punktów do 46. Nie wykonywałam żadnych ruchów czekałam na cel z dwoma monetami. Dlaczego zabrało mi punkty?????

2. Wyloguj się i zaloguj ponownie może to jakiś błąd wyświetlenia jest :)

3. ~czarodziejka

Wylogowałam się i nic nie pomogło, w wątku eventowym dziewczyna pisze o tym samym, jak się dłuższy czas nie strzela to talarki zabiera. Jestem tego pewna bo miałam 5 piłek i jak później strzelałam to sytuacja się powtórzyła, znowu "zjadło" mi 4 talarki>:(

4. Nie wiem nie strzelałam jeszcze ale jeżeli sytuacja się będzie powtarzała to zapraszam do Pomocy Technicznej :)

5. ~czarodziejka

Może takie coś jest w tym wszystkim ważne. Na zauważalnie dłuższą chwilę przestały wyskakiwać postacie, tak jakby gra się skończyła i zaczęło od początku i wtedy zjadło talarki.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie powinno być takich sytuacji, gdyż tak jak jest napisane w poradniku, mini gra nie ma ograniczenia czasowego.
    Tak jak proponowała MOD_Kleopatra, jeśli sytuacja się powtórzy, napisz zgłoszenie do PT. Na forum nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić.

7. ~czarodziejka

ok, mozna zamknąć :)

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.