strzały amora

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by yvonnege_, Feb 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Zabrakło mi strzał, dorobiłam i nie potrafię odkryć planszy z różowymi serduszkami. W Faq jest napisane, że w każdej chwili możemy przerwać mini grę i ta się zapisze. Jak ponownie wejść w strzelanie strzałami amora? Czy ta mini gra ma wpływ na nagrody? jakoś nie zrozumiałam tego z faq

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tym plusem na dole po lewej - dodawanie towaru :)

3. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Właśnie nie mam tego plusa:( Zniknął w momencie dodania całego towaru.

4. zzizzie

Ojej :(
    To może się przeloguj parę razy...?

5. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Nie pomaga przelogowanie, plusik się nie pokazuje. Coś chyba jest źle :( Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie skoro oddałam wszystkie towary i dostałam ostatnią nagrodę.

6. zzizzie

No to wielka przyjemność w postaci:
    - czyszczenia tych nieszczęsnych ciasteczek
    - oraz pisania do PT
    To ja już nie wiem, co gorsze 8)

Anuszki likes this.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie,dziękuję za pomoc.

yvonnege_,powinno być tak jak jest napisane w poradniku i w przypadku braku strzał,mini-gra zapisuje się i masz możliwość powrotu kiedy już dorobisz w młynie strzały.Spróbuj proszę zrobić tak jak napisała zzizzie,jeśli to nie pomoże,to zastosuj się proszę do poradnika: >>>Gdy gra nie działa - poradnik.W ostateczności napisz proszę do PT.

8. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Atena odpowiedz mi proszę, jakie to ma znaczenie czy strzelę jeszcze 2 razy, bo tyle zabrakło mi strzał amora. Jeśli to nie da dodatkowych nagród, a z faq nie wynika co daje strzelanie (albo ja nie rozumiem) to daruje sobie to pisanie do PT. Z wiadomych względów :p

Last edited: Feb 14, 2015
  9. SMOD_Atena

Takie ma znaczenie,że do zakończenia każdej z mini-gier wymagana jest odpowiednia ilość punktów.Do 2 -15 punktów,do 4 -15 punktów i do 6 -25 punktów. 1 punkt to 1 celny strzał w różowe serduszko z wizerunkiem Zosi.A żeby przejść do kolejnego zadania trzeba zaliczyć poprzednie zadanie,więc w mini-grze musisz oddać wymaganą ilość celnych strzałów,żeby zdobyć wymaganą do zaliczenia mini-gry wymaganą ilość punktów.Jeśli nie zdobędziesz wymaganych punktów w mini-grze,nie przejdziesz do kolejnego zadania.

10. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Ja skończyłam wszystko, pasek podświetlił się do końca, otrzymałam pnącze i pozostałe nagrody. Pokazało się jednak okienko, że brakło strzał, więc je wyprodukowałam. Nie potrafię ich teraz użyć.

11. SMOD_Atena

To pewnie spóźniona informacja.Ty zestrzeliłaś wymaganą ilość baloników i zdobyłaś wymaganą ilość punktów,ale być może już po tym fakcie tak jakby strzeliłaś jeszcze 2 razy (bo wcześniej nie zdążył zapisać się jeszcze wynik) i stąd ta informacja,można powiedzieć już nieaktualna.Wyprodukowane i niezużyte strzały zostaną wymienione po evencie na 300 PD i 300 SG.

Nie wiem czy dość jasno napisałam co mam na myśli,więc zapytam- czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

12. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Nie mam, dziękuję. Widocznie zaliczyło mi bez tych brakujących strzałów.

13. SMOD_Atena

W takim razie również dziękuję i zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.