Strona logowania

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wiesław55C, 13 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wiesław55C

Wiesław55C Czeladnik forum

Nie wiem co się dzieje.ale nie mogę się zalogować na farmę z firefoxa.Wyskakuje jakaś nowa strona logowania Farmeramy.Wpisywałem login i hasło ale cały czas mnie wyrzuca na stronę startową.Nie wiem czy ktoś próbuje wyłudzić hasło.Na eksplorerze nie ma problemów.Hasło zmieniłem,bo może ktoś chce się dostać na moje konto?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo dobrze, że zmieniłeś hasło, dobrze jest być ostrożnym i mieć odpowiednio zabezpieczone silnym hasłem konto. Niemniej jednak u mnie jest wszystko w porządku i nic się nie dzieje.
    Spróbuj proszę zalogować się do gry z tego adresu : http://farmerama.bigpoint.com/internalGame

3. Wiesław55C

Wiesław55C Czeladnik forum

Zalogowałem się z tego adres ale jest to samo.Może zainstalowanie Firefoxa od nowa pomoże.Zrobilbym zrzut ekranu ale za bardzo nie wiem jak.

4. SMOD_Atena

Być może instalowałeś ostatnio jakiś program i zainstalował się jakiś dodatek, który przekierowuje na inną stronę. Myślę,że zainstalowanie przeglądarki jeszcze raz może nie pomóc do końca, ponieważ w rejestrze mogą zostać resztki tego dodatku i po ponownym otwarciu przeglądarki sam się może ponownie uaktywnić. Spróbuj może przywrócić domyślne ustawienia przeglądarki >>>klik<<< i/ lub przeskanuj system jakimś programem typy CCleaner czy Advanced SystemCare aby pozbyć się różnych śmieci. Uruchom system ponownie i sprawdź, mam nadzieję że te zabiegi pomogą.

5. SMOD_Atena

Pomimo obecności na forum Autor kolejnego pytania nie zadał, więc temat zamykam. Zapraszam jeszcze do tego Oficjalnego Ogłoszenia : >>>klik<<<.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.