strefa pelni kolor pustych pól

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzak, 28 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

witam, czy to celowy efekt, że puste pole w strefie pełni jest wiśniowe a nie jak dawniej bo jak to błąd to go zgłaszam :)

trochę to mylące i mam wrażenie, że coś trzeba zebrać :D

AgentBond lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy możesz zrobić zrzut ekranu tych pól ? U mnie wyglądają tak :

Peł.jpg

Na tych jaśniejszych wyżej mam posiane, to podświetlone to puste pole. Nie wiem czy wcześniej nie były ciut jaśniejsze, albo mnie tak się tylko wydaje.

3. cyfrzak

no ja mam dokładnie tak samo to co nieposiane to popękane są, wcześniej były takie jak na zwykłych łąkach jasno brązowe

4. SMOD_Atena

A napisałeś, że wiśniowe, to już zgłupiałam. Szczerze to nie pamiętam dokładnie jakie były przy poprzedniej pełni, wydaje mi się, że jaśniejsze, ale jestem prawie pewna, że nie takie same jak na łąkach z farmy.

Przekażę Twoje uwagi odpowiednim osobom, ale nie obiecuję że coś się zmieni.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. cyfrzak

pytań brak można zamknąć no dla mnie to wiśniowe :D ale pewnie kobiety mają inne postrzeganie barw :D a czytałem w wątku o rozmowach na temat nowości to ktoś też pisał że mało wyraźne :)

6. SMOD_Atena

Kolor wiśniowy to głęboki odcień czerwieni a dla mnie pola są ciemno-szare :)

Jak tylko otrzymamy jakieś informacje na ten temat to zostaną zamieszczone na forum. A skoro nie masz już pytań i można zamknąć to dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.