Strefa pełni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika chief35, 1 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chief35

chief35 Zaawansowany

Próbowałem usunąć puste pola w strefie pełni automatycznym budowniczym.
    Zdziwiło mnie pytanie czy na pewno chcę usunąć zajęte pola. Jako że były puste potwierdziłem.
    Jednak pola nie zniknęły. Mimo kilku prób nic się nie działo.
    Po odświeżeniu gry okazało się, że zostały usunięte pola z zasiewem na stadionie, a w strefie pełni pozostały nie ruszone.
    Zgłaszam błąd w grze i ostrzegam inne osoby przed takim usuwaniem pól.Lepiej ręcznie.
    Czy już taki problem był wcześniej zgłaszany ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chief35 taka sytuacja może mieć miejsce kiedy zbyt szybko przejdziesz na inną planszę gry lub też podczas wykonywania czynności ma miejsce krótkotrwała przerwa w połączeniu internetowym, wtedy Ty na poziomie swojego komputera czyli w grze widzisz wykonaną czynność (np. przejście na inną planszę) ale w rzeczywistości informacja o czynności nie jest przesłana i zapisana na serwerze gry. Może też być jakiś problem z oprogramowaniem powodujący opóźnienia w przesyłaniu informacji. Proponuję sprawdzić swoje połączenie internetowe, ewentualnie zastosować się do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. chief35

chief35 Zaawansowany

Dzięki można zamknąć

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.