strefa pełni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -bozena0727-, 17 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -bozena0727-

-bozena0727- Koneser forum

gdzie znajdują się wszystkie moje zwierzęta i drzewa i skąd wziąć świetliki

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Twój tytuł mówi o pełni, a o jakie zwierzęta i drzewa pytasz?

mroczne świetliki są do kupienia w sklepie u Jacka w strefie pełni za mroczne rośliny

3. -bozena0727-

-bozena0727- Koneser forum

ja już nie pamiętam czy były jakieś zwierzęta i drzewa mam tylko wierzbę ośmiorniczą8)

4. sebastian010203

sebastian010203 Czeladnik forum

mam w spiżarni jabłka cukrowe ale w misjach pokazuje mi 0 i nie mogę dodać
    :(

5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Do misji ŚWIETLIKI potrzebujesz jabłka mrocznej królowej z drzewka które zakupisz w sklepie Jacka za mroczne rośliny

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

z drzew póki co była do dzisiaj dostępna tylko właśnie wierzba ośmiornicza, ale teraz weszło do gry jeszcze jabłko mrocznej królowej-do kupienia za mroczne plony
    jeśli chodzi o zwierzęta to również od dzisiaj jest dostępna pierwsza zagroda w strefie pełni-mroczne świetliki
    zarowno drzewko jak i zagroda są do wykupienia w sklepie u Jacka w strefie pełni za mroczne rośliny

7. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

nakrapiany strach...co to takiego?

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Event Pełnia księżyca potrwa dłużej i zawierać będzie nowości, o których można przeczytać w poradniku.
    UWAGA!!! Wraz z wprowadzoną aktualizacją pojawi się nowa misja "Świetlik" w Spółdzielni.
    Pomagającym Graczom wielkie dziękuję :)
    Czy autor ma jeszcze pytanie w temacie?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.