strefa pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika daniela28wat, 30 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Dlaczego strefa pełni Księżyca jest tak krótko czynna, a misji do dokończenia dużo ??????

1. Przedłużyć działanie strefy pełni Księzyca

7 głos(ów)
    100,0%
  2. zlikwidować niedokończone misje

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. daniela28wat

daniela28wat Forumowy żółtodziób

Dlaczego strefa pełni księżyca jest tak krótko czynna.
    Nie ma możliwości dokończenia starych nie do końca skończonych misji.

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

A dlaczego pelnia w rzeczywistosci jest taka krotka?8)
    W tym miesiacu byly dwie i obie trwaly po 48h. Normalnie jest 24h, wiec mysle, ze nie ma na co narzekac;)
    A misje nie zajac, nie uciekna.

ankagdw lubi to.
  3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

brakuje 3 opcji-nic nie zmieniac ;)

zagma lubi to.
  4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Nic nie zmieniać
    Ale jak nie ma możliwości ?Przecież co tylko jest czynna ""pełnia księżyca można siać rośliny i powoli kończyć poszczególne misje
    Nie chciałabym aby mi usunęli teraz niedokończone misje jak tyle się nasiałam i wykorzystałam upiorne bukiety
    Ja niedługo kończę "czyste czary mary" powoli to idzie ale idzie a w między czasie się inne ""przydasie zrobiło
    Zgadzam się brak wyboru "nic nie zmieniać "

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

daniela28wat propozycje i pomysły Gracze zamieszczają w dziale Aktualizacje i pomysły, w którym jest zamieszczony już taki pomysł : >>>Pełnia 7-dniowa <<<. Zapraszam do podanego wątku, a tutaj zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.