Strefa pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika violka0410, 15 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. violka0410

violka0410 Okazjonalny autor

Witam. Na farmie ukazało mi się nowe miejsce obok Franka. Strefa pełni księżyca. I właśnie szukam i szukam informacji na ten temat i nie mogę znaleźć. :) Tak więc.. Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć bądź odesłać mnie gdzieś, gdzie jest to opisane? :)

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

i u mnie jest i na dodatek świetlikowa jagoda do siania ale w ilości 0 :p

3. violka0410

okazuje się że u mnie też:) więc dwa eventy bedą połączone? Czy jak mam to rozumieć? :p

4. chrumcia91

w ogóle coś jest nie tak. na pnączu cos wariuje, na polach i w mieście również.... jakiś ciemniejsy obraz sie pojawia jak chce przejść z łąki na łąkę.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy możecie zrobić screeny tych anomalii na Waszych farmach ? Dopytamy cóż to takiego.

6. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

SMOD Atena to nic innego jak błędy, błędy, błędy ;) u mnie jest to samo, rozjechał się obraz, pojawia się coś na kształt zbliżającego się halloween i eventu ze świetlikami :eek: jest czad jak zawsze :p

chrumcia91 lubi to.
  7. chrumcia91

z łaki na łąkę cieżko się przechodzi, coś się zawiesza co chwilę, a oprócz tego:
    1.ciemnosć w miescie :p
    2.strefa pełni:
    3. i jagoda świetlikowa:

8. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

u mnie dokładnie to samo...

9. violka0410

chrumcia91 dziękuję że mnie wyręczyłaś:* właśnie też mam problemy z poruszaniem się po farmie, w dodatku zawiesza się strasznie i przelogowywuję się już chyba po raz setny-.-

chrumcia91 lubi to.
  10. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

ooo na głównej pojawiła mi się czarownica mieszająca w kotle :D edit szukam info jak zrobić screena to zaraz wrzucę ;) nie ona nie gotuje tylko chyba czaruje :eek:

Ostatnie edytowanie: 15 października 2015
    toDzasta lubi to.
  11. SMOD_Atena

Zapraszam do właśnie zamieszczonego OO na ten temat : >>>klik<<<.

violka0410, jeden z Twoich postów usunęłam jako spam.

Czy w temacie ma ktoś jeszcze jakieś pytanie ?

12. violka0410

Dla mnie wszystko jasne, przepraszam za spam:) Miłego dnia:)

13. SMOD_Atena

Skoro dla Autorki tematu jest wszystko jasne i pozostali Gracze nie mają pytań to temat zamykam i również miłego popołudnia wszystkim życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.