strefa 4 na BAHARAMIE

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SPACEROWICZKA2002, 21 stycznia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SPACEROWICZKA2002

SPACEROWICZKA2002 Forumowy żółtodziób

Witam
    Pytanie : po kliknięciu na strefę 4 dostaję komunikat, że trzeba otworzyć posąg strefy 3 ( który jest już otwarty - mam tam pola i zbiory) , wszystkie posągi stref migają .Co mogę zrobić? Logowałam się już kolejny raz i nie pomogło. Będę wdzięczna za info

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Witaj. Chodzi Ci o pola na Plantacji, czyli na głównej łące Bahamaramy?

Jeśli tak, to sprawdź proszę w pierwszej komnacie Świątyni Małp, czy masz odblokowane wszystkie 3 wskazane posągi:
    upload_2026-1-22_9-17-21.png

Jeśli tak, to odblokowanie posągu Pola 4 w VII komnacie powinno być możliwe. Sprawdziłam teraz na koncie testowym i odblokowałam to pole bez problemu:

upload_2026-1-22_9-17-57.png

Sprawdź proszę jeszcze raz. Jeśli nie zadziała, pomocne może być wyczyszczenie przeglądarki - historia przeglądania stron i ciasteczka.

Czy problem udało się rozwiązać?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka nie kontynuowała, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.