Stracone sianogrosze,brak pasz.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *Natasza11*, 25 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *Natasza11*

*Natasza11* Forumowy żółtodziób

Witam,kilka minut temu kupiłam sporą ilość paszy na rynku dla wilków i kotów. Kiedy weszłam na farmę i na owe zagrody okazało się,że mam ich zero. Po wielokrotnym odświeżaniu klawiszem F5 nic się nie zmieniło. Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję i pozdrawiam.;):cry:

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Zobacz czy nie przybyło Ci wilków w stodole i kotów, bo może przez pomyłkę kupiłaś zwierzaki zamiast paszy.

Sekme lubi to.
  3. *Natasza11*

*Natasza11* Forumowy żółtodziób

O jacie!
    Jaka ja jestem głupia! Faktycznie!Dziękuję i przepraszam za zajęty czas

Hahaha mój opis nadaje się do mnie idealnie-Forumowy żółtodziób

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 maja 2015
    gosiagosia60 lubi to.
  4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli twój post jest ostatni w wątku a chcesz coś dopisać to używaj opcji "edytuj".

5. juras

juras Weteran forum

"cytat"
    2.17. Podszywanie się pod członków ekipy i/lub wcielanie się w rolę moderatora

Bezwzględnie zabronione jest podszywanie się pod członków ekipy, a także wcielanie się w rolę moderatora. Dotyczy to zarówno nicków, awatarów, sygnatur, jak i wypowiedzi.

Naruszenie tego zakazu będzie skutkowało natychmiastową blokadą konta na forum.;)

maryla51 i Bilonge lubią to.
  6. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

A gdzie Ty w mojej wypowiedzi widzisz podszywanie się pod moderatora? o_O

Proszę SMOD_Atenę, SMOD_Waderę lub samą TL_Mouse lub któregoś BA o ustosunkowanie się do tej sytuacji bo czegoś tu nie rozumiem?

7. juras

juras Weteran forum

tutaj >>Na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli twój post jest ostatni w wątku a chcesz coś dopisać to używaj opcji "edytuj".
    ...zwracanie uwagi innym użytkownikom, odnośnie zasad panujących na forum, jest rolą moderatora,....ale już tak tego nie przeżywaj,
    zostało Ci odpuszczone.;)

8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Jeszcze nigdzie nie widziałam aby któryś z Modów zawracał uwagę graczom, którzy zwracają uwagę innym graczom, że nie piszę się posta pod postem a widziałam wiele takich wpisów.

Proszę moda o ustosunkowanie się do sytuacji. W mojej ocenie regulaminu nie złamałam.

9. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam

Widać nie tylko mnie zaczęło drażnić. Jeśli chcesz upominać kogoś to zgłoś swoją kandydaturę na moderatora.

juras lubi to.
  10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny. :)
    Nie zawsze moderator jest obecny w dziale pomocy, bardzo nas cieszy uzyskanie pomocy od innych Graczy, którzy świetnie pomagają innym. :)
    Nie zawsze wypowiedź upominająca czy prosząca Gracza o zrobienie czegoś skierowana do innego Gracza jest odebrana jako wcielanie się w rolę moderatora czy podszywanie się pod moderatora. Tutaj {Monia} poinformowała Gracza jak ma się zachować, nie widzę tam upomnienia.
    Cieszę się że dbacie tak bardzo o to aby Regulamin był przestrzegany. :)

{Monia}, oczywiście ja ze swojej strony i myślę że nie tylko ja serdecznie zapraszam w szeregi ekipy, proszę rozważ to. :)

Jak widzę Autorka wątku rozwiązała swój problem, zatem nie pozostaje mi nic innego jak zawieszenie kłódeczki. :)
    Oczywiście Graczom dziękuję za pomoc. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.