Strachy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika peterek_w, 25 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Witam!
    W tym temacie zostało zadane pytanie o StrachaPogo. Jednak po przeczytaniu ogłoszenia o usunięciu kapitana stracha moją uwagę przykuło zdanie: "Od tej pory wraz z wprowadzeniem na Koło Fortuny każdego kolejnego itemu z nowej kolekcji wycofywany będzie zawsze najstarszy item z poprzedniej edycji."
    Jako iż pojawił się item "Chatka ptasia skała", to czy w takim wypadku Strach Pogo nie jest już możliwy do zdobycia? Ponieważ to był ostatni przedmiot z kolekcji strachów, więc, zgodnie z powyższym zdaniem, został wycofany.
    Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Pomimo tej informacji u mnie Strach Pogo jeszcze od czasu do czasu się pojawia, nie ma też żadnego Oficjalnego ogłoszenia o tym, że został wycofany z Koła fortuny, a więc tak jak napisałam w tamtym temacie, powinien pojawiać się na Kole jako Jackpot. Oczywiście nie ma żadnej reguły co do częstotliwości pojawiania się nagród głównych a co za tym idzie, Strach Pogo może pojawić się przy 5-tym a równie dobrze przy 50-tym kręceniu.
    Jeśli ten item będzie miał zostać wycofany to zapewne pojawi się stosowne OO na ten temat.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

O, to bardzo dobra wiadomość :D
    Nie, dziękuję za odpowiedź, temat można zamknąć, pozdrawiam :D

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam raz jeszcze i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.