Strachy na wróble

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Oskar130505, 29 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Oskar130505

Oskar130505 Czeladnik forum

nie można ich podarować choć są w liście podarków lecz nie wyszczególnione?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Pamiętaj proszę, że pisanie samymi dużymi literami jest uważane za krzyk w świecie wirtualnym. Z związku z tym edytowałem nazwę twojego tematu.

Musisz sprawdzić na listach >LISTA -Darczyńca, wymiana< oraz >Lista -Handel< . Jeżeli nie ma przedmiotu wypisanego w tym miejscu znaczy, to że nie ma możliwości jego wymiany, podarowania. Strachów na wróble jednak nie można było wymieniać od samego początku. Mowa tutaj o strach na wróblem wygranych z koła fortuny.

Wymieniony na liście strach na wróblem był do wygrania w evencie dożynkowym 2011.

Zapraszam Cię >>TUTAJ<<, po kliknięciu zostaniesz przeniesiony do poradnika gdzie są wypisane wszystkie strachy które można było wygrać na kole

Niestety nie jestem wstanie odpowiedzieć dlaczego tak to zostało ustalone, gdyż nie wiem co kieruje twórcami gry.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. Oskar130505

Oskar130505 Czeladnik forum

przepraszam za tytuł i dziękuję.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc. W razie dalszych pytań zapraszam :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.