Strachy na wróble.

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by _Łukasz_Adamczyk_, Dec 20, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _Łukasz_Adamczyk_

_Łukasz_Adamczyk_ Okazjonalny autor

Witam.
    Mam takie pytanie odnośnie strachów na wróble - czy będzie możliwość wymiany podczas eventu G&T ?? Jeśli tak to kiedy jest to planowane??
    Z góry dzięki za odpowiedź. :D

Max_van_der_Killer likes this.
  2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@_Łukasz_Adamczyk_

Witaj,

Tutaj ciężko na to pytanie odpowiedzieć, gdyż lista itemów/zagród/drzewek dostępnych podczas G&T pojawia się wraz z ogłoszeniem o evencie. Nie jest ona(lista) znana wcześniej. Jednak do tej pory we wszystkich G&T nie było tej możliwości więc mało prawdopodobne aby się pojawiła przy następnym, G&T.
    Nie znamy również terminu wystąpienia następnego ewentu G&T. Tutaj musisz śledzić ogłoszenia zamieszczane na forum.

Zapraszam Cię do działu : Ogłoszenia eventowe - tutaj znajdziesz wszystkie ogłoszenia ewentowe,
    Oraz do tematu : INFO: Kalendarz imprez 2015 - tutaj znajdziesz informacje o planowanych ewentach na dany miesiąc.

Czy masz może jeszcze jakieś pytanie ?

3. _Łukasz_Adamczyk_

_Łukasz_Adamczyk_ Okazjonalny autor

Nie muszę zgadywać że wszystko zależy od "góry".

Tak tylko chciałem zapytać o możliwość wymiany bo jedne strachy mam w nadmiarze a tylko jednego brakuje mi do kompletu. I mam tylko dwie możliwości - albo dalej kręcić kołem, albo cierpliwie czekać na G&T.

Czyli pozostaje mi tylko cierpliwe czekanie na G&T i wymiane, bo prędzej kogut zniesie jajko, niż ja wygram na kole tego brakującego stracha xD

Pytań brak, można zamknąć. ;)

dantic3 and Max_van_der_Killer like this.
  4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Dopóki są na kole raczej nie będzie takiej możliwości.
    Żeby je zdobyć trzeba kupić wejściówki, które są za FL czyli za realną gotówkę a to zysk dla firmy, a jeśli dopuściliby strachy do obiegu to straciliby źródło finansowania.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

{Monia}, dziękuję za pomoc. :)

Na powyższe życzenie Autora wątek zamykam. :)

Thread Status:
Not open for further replies.